Vi vil blive SÅ glade hvis du/I vil skrive indlæg her på siden, men husk på den diskretion og anonymitet der er hovedregel nr. 1 i alle henseender når vi snakker/skriver til hinanden om BDSm. Undlad derfor venligst at nævne navne du har fra eventuelle møder i klubben – brug evt. “nick” eller beskrivelse af personen, beskrivelse af en bestemt situation e.lign.

I skal nok finde hinanden eller måske mødes I igen i klubben. 

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
 
 
Felter markeret med * skal udfyldes.
Din E-mail adresse bliver ikke synlig.
Vi forbeholder os retten til at slette eller undlade at offentliggøre et indlæg.
10 entries.
Frk S. Frk S. skrev den juli 13, 2018 at 8:20 am:
Tusind tak for en fantastisk dag og aften i KC, det er blevet SÅ fint og flot og jeres arr var utrolig vellykket. Ser frem til at besøge jer igen.
Midtjysk Herre Midtjysk Herre fra Spøttrup skrev den juli 11, 2018 at 6:52 pm:
Tak for en rigtig hyggelig Reception. Dejligt der var mødt så mange op! Klubben er blevet så flot. At det indbyder til at man leger. Ser frem til flere oplevelser i Kinkclub!
Lizette Lizette skrev den juli 11, 2018 at 10:53 am:
Det var så fedt at se så mange til receptionen. ENDNU mere fedt at se aå mange vende tilbage. Tak for de fede opvisninger. Det er blevet en super lækker legeplads. Og jeg er ked af at jeg ikke vandt entré pas. For jeg vil gerne komme ofte. ENDNU engang tillykke. Og ikke mindst stor applaus til alle de arbejdsomme sjæle. Vi ses!
MissD MissD skrev den juli 11, 2018 at 10:40 am:
Jeg havde også fornøjelsen af at gæste KinkClub, med 3 af mine skønne kvinder, til receptionen i lørdags - sikke en fantastisk dag og aften!! Det bliver en aften, jeg aldrig glemmer - stemningen og alle de dejlige mennesker, og ikke mindst, at det var aftenen, hvor mærkningen af en af mine kvinder, fandt sted! Jeg er fan!!
Krølben Krølben fra Horsens skrev den juli 11, 2018 at 6:12 am:
Kære KinkClub sikke en klub i har fået lavet man fornemmer virkelig varmen og stemingen med det samme man træder ind. De forskellige rum indbyder meget til lækker lej af forskellige art og her kan vi alle udleve vores forskellige kinks. Jeg har nydt hvert eneste besøg utrolig meget og dette er klart mit faste sted at komme. Vil klart anbefale det til andre og folkene omkring klubben er helt unikke og meget imødekomende. Jeg er dybt imponeret over hvad i har fået lavet. Vi ses da helt sikkert igen
sunway sunway skrev den juli 10, 2018 at 8:00 pm:
Tak for en fin reception. I har fået skab et godt miljø/god ramme med en behagelig stemning, hvor jeg glæder mig til at tilbringe mange timer i fremtiden. 😉
Redhead4real Redhead4real skrev den juli 10, 2018 at 6:08 pm:
En fornøjelse at deltage til receptionen i lørdags, men endnu bedre at gæste klubben om aftenen. Havde fornøjelsen at uddele lidt smæk i biblioteket og fik for 1. gang prøvet at svinge en singletail, jeg er fan (både af rummet, singletail'en, de 2 dejlige kvinder og Kong K.)
Sara Sara fra Genner skrev den juli 10, 2018 at 3:59 pm:
Tusind tak for en skøn åbningsfest i jeres skønne klub 😁 jeg kunne ikke forestille mig bedre rammer for min deput i den smukke bdsm verden 😁
Frøken A Frøken A skrev den juli 10, 2018 at 3:43 pm:
Det var en stor fornøjelse at besøge klubben i forbindelse med åbningsreceptionen og aftenen. Lækre lokaler og masser af skøn leg. Jeg glæder mig til et gensyn, og til de kommende workshops. Vi ses helt sikkert igen 🙂
T T skrev den juli 8, 2018 at 7:34 am:
Hild nu op et brag af en åbningsfest. Det er mange år sIden jeg har deltaget i et arrangement i DK med over 100 deltager og hvor SÅ mange aktivt svingede pisken eller nød smerterne. Det er bare det fedeste når BDSM udfolder sig så smukt. Tak til alle deltagerne i åbningsfesten i KinkClub.