Fredarg om hypnose og Dominans, underviser hos Kink Club

Keld P.

Keld har altid interesseret sig for hvad vi kan gøre ved at sige de rigtige ting på den rigtige måde. Til dagligt arbejder han med hypnose, hvor han hjælper folk med at komme videre i livet, derfra hvor de er gået i stå. Efter eget udsagn lever han drømmelivet, hvor hans slavinde også er hans sekretær. Udenfor almindelige åbningstider, helliger han sig tid til sin interesse indenfor BDSM.

Kombinationen af BDSM og Hypnose har vist sig rigtigt spændende og yderst anvendelig. Med en lille sætning foran en ordre, så bliver den til hans slavindes virkelighed.

Han glæder sig helt utroligt meget til at dele hans store fascination med os, og vise dig en lille del af de ting man kan gøre med hypnose i forbindelse med BDSM og kinks generelt. 

Hanfortæller om hvordan erotisk hypnose fungerer, og hvad det kan anvendes til af nydelse, fantasier, orgasme-kontrol og dominans. Han vil også komme ind på de terapeutiske muligheder, der ligger i hypnose i forhold til seksualitet. Dernæst gives en opvisning og det vil være muligt for frivillige selv at opleve hvordan hypnose føles.

Alle spørgsmål er velkomne ved en efterfølgende Q&A.