Roissy

Roissy er Kink Clubs største lejerum på ca 75kvm. BDSm møbler i Roissy  et kors for de øvede masochister, som godt kan bruge lidt ekstra udfordringer, da man kun har en lille klods at stå på, en slagbænk, et Sct Andrew kors, en gynækologbriks, en høj bedebænk så den submissive lige er i smæk højde eller noget mere sexet 

Derudover et stort spisebord der indbyder til lidt galla.

Som noget særligt har det rum en tilkalde funktion til barpersonalet. Så hvis man lejer rummet på en åbningsaften, servicere barpersonalet med drikkevare. Desuden må man, lukke døren til rummet på åbningsaftener, hvis man har lejet det.

Håndklæder og tæpper er tilgængelige rundt omkring i klubben og du kan løbende få dem udskiftet. Der ligger et tæppe og et håndklæde i alle Play Rooms. Kondomer forefindes i alle rum. Har man særlige ønsker til type eller størrelser, skal man selv medbringe disse. Der er også glidecreme i alle rum, både silikone og vandbasseret. Sprit og aftørringservietter forefindes ligeledes i alle rum. Vi henstiller til at man ALTID tørre legeredskaberne af efter brug.

 

Lejer man Roissy på en åbningsaften er prisen entre per person + leje af rummet.