Januar, 2020

25jan00:0019:00Ageplay i Kink Club00:00 - 19:00 Pris: 125kr

Pris

125kr

Vis hele teksten

Events detaljer

Velkommen, til voksne børn i alle aldre!
Nyd friheden til at lade din indre lille komme ud og lege! Kink Club er også det mest fantastiske sted at have det sjovt for Littles, Kidz, AB / DL’er eller folk der bare er børn i hjertet. Så tag dit indre barn med og kom og leg med os!
Ageplay i Kink Club er en eftermiddag for dem, der ønsker at være sammen med ligesindede i ageplay uanset køn, identitet, race, alder eller erfaring. Ved at give dem et sikkert sted for dem at udtrykke sig. Der vil være plads til at lære, dele erfaringer og tanker.
Ageplay i Kink Club er et event for alle little girls og deres mødre, far, onkler, tanter, venner af AB/DL piger og drenge er velkomne til at deltage!

Hvad sker der til ageplay i Kink Club?
Det er faktisk temmelig åben. Vi leverer mere eller mindre bare muligheden for de trygge omgivelser. Og så opfordrer vi alle til at bringe deres egne ideer og sjove inputs. Har du en fantastisk Pixar-film eller et klassisk spil? Medbring det, der vil være en skærm at vise den på. Vil du bage kage? Være vært for en historietid? Har du en Nerf-krig? Bare hænge ud med de andre og snakke og vise dit søde tøj? Så har du her muligheden i trygge rammer sammen med andre ligesindede.

Det er ikke nødvendigt, at møde op med en little så længe man er udlevende inden for dette kink.
Det er heller ikke nødvendigt, at møde op med en Caregiver, men en god ide er, at tage din yndlings sut eller bamse med, så du har noget trygt, at læne dig op af.

Hvad er Ageplay?

Ageplay er hvor en part kan lide at regressere for at tænke og fungere som en baby / toddler / child, og de kaldes ‘littles’. De har ofte en foretrukket aldersgruppe, hvor de spiller, og når de går ind i denne tankegang, kan det være meget befriende for dem. Denne tankegang kaldes ‘littlespace’, og det er en meget behagelig og ubekymret tilstand at være i.

De kan glemme deres daglige problemer med det voksne liv og nyde at lege med et renere og mere spørgende perspektiv på livet og deres omgivelser.

Aldersspil er ikke et vigtigt aspekt af et DDLG-forhold, og mange mennesker har ikke en ‘alder’, de nyder dynamikken mellem to personer i forskellige mentale alder.

Påklædning:
For Caregivers ser vi gerne pænt tøj, det må gerne være afslappet, men til den pæne side.
Littles må meget gerne ankomme i de fineste prinsesse kjoler, i sparkedragt eller hvad man ellers har, som er passende.

Vil spanking og andre scener være tilladt i klubben?
Som udgangspunkt så vil der ikke foregå spanking og andre mere BDSM relaterede aktiviteter til dette arrangement.

Tidspunkt

(Lørdag) 00:00 - 19:00

X