oktober, 2021

21oct19:0023:00Kinky Ropes19:00 - 23:00 Pris: 75KR PARKERING: PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

Pris

75KR

Vis hele teksten

Events detaljer

Kinky Ropes er Kink Clubs nyeste tiltag, hvor vi kombinere kinky BDSM og japansk inspireret bondage.
 
Typisk vil der være et kort oplæg over et tema, der kunne være aktuelt i reb sammenhæng, efterfulgt af en kort demonstration. Derefter bindes der udefra peer rope princippet, hvor vi deler viden/tips/tricks og inspirerer hinanden til kinky reblege.
 
Vi har ingen dresscode – “Dress or Undress as you like.” Der er ingen begrænsninger for udfoldelsen, når blot vi tager hensyn til hinanden. Derudover hilser vi alle former for (sikker) bondage velkommen.
 
Erfaring er ikke nødvendig, da der vil være undervisere tilstede – så hvad enten du er ny eller gammel eller om du vil bruge det til at hænge op eller fiksere, så er der plads til alle.
 
Formålet er at klubbens gæster kan komme og udveksle erfaringer, samt mødes i trygge rammer sammen med andre ligesindet, der alle har lyst til at opleve den magiske stemning som rebene byder på. Samt udvikle på sine erfaringer.
 
Der vil være reb og udstyr man kan låne, hvis du ikke selv har endnu. Du er også meget velkommen, selvom du måske ikke har en at binde med endnu – vi hjælper dig gerne på vej.
 
Efter undervisning er der fri udfoldelse, lyset dæmpes til leg og fordybelse.

Tidspunkt

(Torsdag) 19:00 - 23:00

Adresse

Kink Club Skive

Bilstrupvej 13A

PARKERING

PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

X