marts, 2020

07mar15:0019:30Kinky Singler mødes i Kink Club15:00 - 19:30 Pris: Pris 50kr. Ønsker man at blive om aftenen også. så koster det 150kr i alt.

Pris

Pris 50kr.

Ønsker man at blive om aftenen også. så koster det 150kr i alt.

Vis hele teksten

Events detaljer

En del har ytret ønske om et arrangement KUN for singler. Så det prøver vi at imødekomme denne lørdag eftermiddag.

Denne eftermiddag vil der være mulighed for at finde andre som også er søgende efter en legerelation eller måske en fast partner. Hvem ved hvad der kan ske.
Denne eftermiddag er der mulighed for at KUN singler kan komme og finde en legerelation. Der bliver udleveret navneskilt som signalerer om du er Top, bund eller primært til bondage. Sorte for Top og hvide for bund og røde til dig der er til bondage. Så er muligheden for kontakten bliver nemmere.

Så nu har du chancen for at finde din næste legekammerat/partner M/K/T inden for vores SMukke verden. Vi håber på, at mange skønne matches vil finde sted igen.

I Kink Club deler vi ikke de søgende op efter køn. Vi deler dem op efter deres rolle, dvs. Top og bund. Hvis du er switch, må du beslutte dig for, om du er mest søgende som Top eller som bund.

Slår det gnister mellem dig og din nye legekammerat, må I gerne lege eller fortsætte kommunikationen under aftenens arrengement.

Vi vil naturligvis forsøge at skabe de bedste rammer for at i kan lære hinanden at kende og komme i snak. 

Har du en ide til noget der kunne foregå denne eftermiddag. Så vil vi Meget gerne høre fra dig.

Pris 50kr.

Ønsker man at blive om aftenen også. så koster det 150kr i alt.

Tidspunkt

(Lørdag) 15:00 - 19:30

X