maj, 2021

28may7:00 pm11:59 pmPlay Night7:00 pm - 11:59 pm Pris: 125KR

Pris

125KR

Vis hele teksten

Events detaljer

Så må vi endelig åbne igen…!

Trods Coronanedlukning så har de seneste måneder i Kink Club summet af aktivitet og forandring. Vi har med jeres hjælp fået lavet Kink Club endnu større, endnu federe og endnu bedre.

Denne fredag pakker vi den vac seng ud vi fik sidste år og så har vi allieret os med en som har lovet at komme og hjælpe folk med at betjene den og få en fed oplevelse ud af det. så har du lyst til at prøve sådan en så er det fredag det går løs fra ca kl 20.

I Kink Club kan du dyrke BDSM i stemningsfulde og lækre omgivelser, som er indrettet til leg og dem har vi forbedret under coronanedlukningen. Men vi mødes også for at snakke åbent om BDSM i bl. a. vores store og hyggelige socialområde og alt muligt andet, og naturligvis for at lege med vores seksualitet.
Diskretion er en ufravigelig regel, både for os, vores hjælpere og for gæster. Det sikrer trygge rammer for os alle.
Vi har en simpel regel om, at alle bedes tænke over deres påklædning for at være med til at skabe en lækker stemning for BDSM.

Men vi er fortsat underlagt Corona restriktioner.

Dette betyder at vi MAX må være 50 personer i klubben. Der vil derfor kun blive solgt 50billetter og disse kan kun købes via hjemmesiden.

Ved ankomst skal der fremvises corona pas, som er en max 72 timers gammel negativ test eller fuld vaccination.

Når man går rundt i klubben skal der bæres mundbind. Dette må dog aftages når man leger eller når man sidder ned i socialområdet.

Vi glæder os til at se jer.

Køb billet

Tidspunkt

(Fredag) 7:00 pm - 11:59 pm

Adresse

Kink Club Skive

Bilstrupvej 13A

X