Kink Convention 2019 Workshops og foredrag inden for BDSM

Kink Convention 25-28. April 2019

 

Er du klar til at opgradere dine BDSM oplevelser? Hvad med en hel kinky weekend? Det er det, en Kink Convent kan tilbyde. En kink convention (eller kink-konference) er en tre-dages begivenhed, fyldt med kink-fokuseret undervisning, masser af sociale arrangementer og en lækker PlayParty om lørdagen! Som en mini kinkfyldt pause fra det virkelige liv, kan denne convent give dig/jer et friskt pust til jeres BDSM eller en tiltrængt pause fra hverdagens trummerum.

Hvad kan du forvente ved Danmarks første Kink Convention?
Da det er Danmarks første kink convention, BDSM Conference, er vi sikker på at der vil være en del spørgsmål om hvad der vil ske, hvad man vil komme til at se, hvordan man skal opføre sig og hvad man generelt bør forvente. Så her er en liste med de spørgsmål vi tænker der ville være flest om. Har du andre er du selvfølgelig MEGET velkommen til at kontakte os.

Konferencen er under kraftig udarbejdelse. Så lige nu sker der mange nye ting hele tiden.

 

Hvem bør deltage i Kink Convention?

ALLE fra begynder til avanceret til ekspert og hvor som helst midt  imellem.

Hvis du har bare en snert af nysgerrighed omkring BDSM -så BØR du deltage! -mængden af ​​information, du kommer til at modtage henover weekenden, er uvurderlig!

Masser af venlige perverse og kinkye personer fra hele landet og fra europa, ja endda fra USA, forventes at deltage.

Kink Club vil til Kink Convention tilbyde en fantastisk måde at møde folk på, besøge, lære og få mange nye ideer til Jeres BDSM game.

 

Tilmelding

Tilmeld dig ved at købe billet her.

 

Workshops

Der vil være omkring 20 forskellige workshops afholdt af nogle fantastiske undervisere fra både ind og udland, ja helt fra USA!

Se hvem der underviser her>>

De vil blive afholdt i tre spor. Så vi kan desværre ikke garantere at du kan se/høre ALLE dem du gerne vil. Så man er nok nød til at forberede sig på at udvælge hvilke workshops du helst vil opleve.

Se workshops planen her>>

Se hvilke workshops der er, her>>

 

Afterparty

Efter en skøn dag med en masse spændende workshops afholder vi lørdag aften en Afterparty. Efter hele dagen at have suget viden til sig. Er det tid til at slippe tøjlerne og lade fantasien få frit løb og blande både nye erhvervet kompetencer med det man ved fungere i ens BDSM game.

Folk har en tendens til at “klæde sig på” til festerne i BDSM miljøet, det anbefales at alle forsøger at opretholde en læder / BSDM / Fetish / Kink “stil”. Hvilket vil sige mørkt tøj, læder tøj, og sorte sko eller støvler er normalt et sikkert valg.

 

Søvn

Ja søvn bliver der ikke megen af. Tidligt op til morgenmad før workshoppene og tilbage i seng sent efter festerne. Medbring vitaminer! Vi har energidrikke på køl og kaffemaskinen kører konstant.

Men søvn skal vi jo have. Der er mulighed for at medbringe luftmadras med tilbehør og tage en plads på gulvet for natten.

Ellers så ligger der et DanHostel under 1km væk. Link.

Af andre overnatningsmuligheder kan nævnes AirBnB m.fl.

 

Husk at medbringe et åbent sind.

Kom med et meget åbent sind. Du vil se mange forskellige slags mennesker, høre mange forskellige synspunkter og meninger, se mange forskellige former for relationer og forskellige former for leg. Folk har en tendens til at gå lidt yderligere end normalt ved større begivenheder, og nogle af handlingerne kan være usædvanlige.

Tag det som en lærerig oplevelse.

 

Er du helt ny indenfor BDSM?

Vær respektfuld, høflig og tolerant overfor andre. Hvis du er ny indenfor BDSM livsstilen, skal du kigge meget og forsøge at finde dynamikken i relationerne. Hvis du ikke ved, hvordan man adresserer nogen, og du begår en fejl, eller finder dig selv i en ubehagelig eller akavet situation, så bedes du fortælle den anden person, at du er ny i miljøet, og at du ikke er helt sikker på hvad der sker. De vil så meget sandsynligt forstå og forklare ting for dig. Vi var alle nye én gang, og vi husker, hvordan det var.

 

Vigtigst af alt, hav det sjovt og hyg dig!!

Kink Convention 2019