Knife Play  

Søndag kl 10:00 til 11:00 ca

Når det bruges i en seksuel sammenhæng, refererer det til brugen af en kniv i en seksuel oplevelse. Knivspil kan bruges på forskellige måder afhængigt af individernes seksuelle præference. Det kan variere fra blot at man viser kniven for at indgyde frygt, eller sensuelt at køre kniven langs partneren, muligvis skabe kradsemærker for at øge følsomheden og spændingen, til endda tunge smerter, der forårsager at huden brydes i små rifter.

Alle spørgsmål er velkomne ved en efterfølgende Q&A.

Krav til deltagere: Ingen

Hvad skal man medbringe: Intet

 

English Version

Sunday 10:00AM to 11:00AM

When used in a sexual context it refers to the use of a blade to enhance a sexual experience. Knife play may be used in a variety of ways depending on the individuals sexual preference. It may range from simply showing the knife to instill fear, sensually running the knife along the partner possibly creating light cuts to heighten sensitivity and excitement, to even heavy pain inflicting gashes that cause permanent scarring.

All questions are welcome at a subsequent Q & A.

Requirements for participants: None

What to bring: Nothing

Keld P.

Keld P.

Kink Club Underviser

Keld har altid interesseret sig for hvad vi kan gøre ved at sige de rigtige ting på den rigtige måde. Til dagligt arbejder han med hypnose, hvor han hjælper folk med at komme videre i livet, derfra hvor de er gået i stå. Efter eget udsagn lever han drømmelivet, hvor hans slavinde også er hans sekretær. Udenfor almindelige åbningstider, helliger han sig tid til sin interesse indenfor BDSM.

Kombinationen af BDSM og Hypnose har vist sig rigtigt spændende og yderst anvendelig. Med en lille sætning foran en ordre, så bliver den til hans slavindes virkelighed.

Han glæder sig helt utroligt meget til at dele hans store fascination med os, og vise dig en lille del af de ting man kan gøre med hypnose i forbindelse med BDSM og kinks generelt. 

Hanfortæller om hvordan erotisk hypnose fungerer, og hvad det kan anvendes til af nydelse, fantasier, orgasme-kontrol og dominans. Han vil også komme ind på de terapeutiske muligheder, der ligger i hypnose i forhold til seksualitet. Dernæst gives en opvisning og det vil være muligt for frivillige selv at opleve hvordan hypnose føles.

Alle spørgsmål er velkomne ved en efterfølgende Q&A.