Doktor Frank

Doktor Frank

Kink Club underviser
Doktor Frank eller Doktoren i daglig tale. Jeg er en gennemført fuldblods, fuldtidsDominant. Har arbejdet med Dominans siden 1985, og været i miljøet fra før det blev en livstil med blot nogen accept. Jeg er kendt for at spille med en klangbund af kontrolleret sadisme over dyb psykologisk indsigt til klassiske discipliner af dominans som domesticering, derogation, mindfucking,diciplinering og de mere korrigerende dicipliner som straf, adfærdskorrektion uden straf endog visse former for belønning. Herudover en karriere i reb og bondage samt de mere visuelle dele af BDSM verdenen. Nok mest kendt for min indlevelse og intensitet i måden jeg kommer under huden og påvirker mine omgivelser på, min direkte og ligefremme facon og no bullshit tilgang til det at være Dominant. Aftenen vil være et oplæg baseret på min tilgang til dominans men reflekterende over den udvikling vi alle gennemgår i denne skønne verden af kink. Der vil således være plads til både de nye og nysgerrige samt de veletablerede og rutinerede, ligesom jeg forventer at inddrage de deltagende i snakken om dynamikkerne i D/s. Jeg lever 24/7 som Ejer og Herre over min slavinde Nova c.

Dominans(F)

Slavetræning(F)
Mrs Green

Mrs Green

Kink Club Underviser

Har igennem et par årtier stille og roligt fundet sin vej som Domina.
Hun har en passion for cbt, hvor hun bruger alt lige fra simple metoder som er lige ved hånden til de mere avanceret metoder som kræver mere forarbejde.
I sin undervisning, om cbt, er hun helt nede på jorden og i menneske højde, så alle kan følge med samt hun inddrager sine modeller så du også ser det visuelle i det hun fortæller.
Det starter i den bløde ende og slutter i den lidt mere hardcore ende, så der vil være noget for enhver smag, lyst og erfaring.

Udover cbt, vil der være et foredrag omkring, hvordan du kan finde din indre Domina.
Hvordan kommer du i gang?
Er din partner nysgerrig på at blive domineret, men du ved ikke, hvordan du får taget skridtet?
Eller mangler du ideer til, hvordan du nemt og simpelt kan inddrage Dominans i din hverdag, selv når du render rundt i de slidte futsko derhjemme, når du går en tur i supermarkedet etc
Hun vil fortælle om sin rejse, sine tanker, overvejelser, problemstillinger og udvikling gennem hendes tid som Domina.

Som publikum vil der være rig mulighed for at blive inddraget, både med spørgsmål og i praksis, hvis du har lyst og mod på det.


Find din indre Domina(F/HO)

Cock and ball torture(F/HO)
Michael fra Homoware, KBH

Michael fra Homoware, KBH

Kink Club Underviser

Michael er en af de to nuværende ejere af Homoware, og har drevet virksomheden siden 2011 sammen med Henning, og har bl.a. opdateret hjemmesidens design til det nuværende, har oversat siden til finsk, samt optimeret virksomheden til, at den kommer rundt til forskellige arrangementer i Danmark, f.eks. Copenhagen Pride og Aarhus Pride.

Medarbejderne hos Homoware består for tiden kun af homoseksuelle fyre, og vi har altid omtalt os selv som Drengene fra Homoware.

Homowares daglige drift dækkes af 7 dedikerede Drenge, der sætter en ære i, at vores høje serviceniveau altid bliver opretholdt.

Drengene fra Homoware er nogle Fantastiske fyre der ved ufattelig meget om mangt og meget inden for deres område. En del af det kan sagtens kopieres over til det heteroseksuelle og biseksuelle miljø. Så man kan med garanti lære noget.

Link til Homoware.


Anal Avanceret(F)
BDSM workshop med strøm til Kink Club
E-stim(F/HO)
Anders

Anders

Kink Club Underviser

Anders er en ny men ikke ukendt underviser i Kink club.
Et enkelt oplæg er det blevet til – og til kinkconvention kommer lidt af det tilbage.

Anders underviser til i kropssprog og nonverbal kommunikation. “Din krop fortæller hvad din hjerne tænker”
Anders er har i mange år interesseret sig for signaler vi ikke selv styrer, også kaldet micro og macro signaler. Det er meget tydeligt hvis man kender Anders at han altid læser folks kropssprog og ikke altid lytter til hvad der kommer ud af deres mund –

“Din krop fortæller en masse dine ord gerne vil skjule” er et mantra – og enkelte medlemmer i KC har også oplevet hvad det er Anders kan. Frivilligt som ufrivillig, men altid kærligt ment.

Anders er relativt ny i Kc, men har i mange år kommet i swingerklubber forskellige steder i landet, og har også her lavet oplæg og undervist i primært fysisk Dominans, fear og mindgames.

Dette kommer begge hans undervisnings oplæg til konvention også til at bære præg af. – Så skulle du få lyst til at lære lidt om kroppens signaler, den rene fysiske Dominans og glæden ved ind imellem at lukke kufferten. Så er Anders et godt bud på en underviser der kunne have din interesse.


Kropssprog

Luk kufferten og vær Dominant
Dan Lei

Dan Lei

Kink Club underviser

Dan har gennem en del år undervist i mange ting inden for Sm og Dominans.
Han har en stor forkærlighed for pisken (flogger) 
Liste over emner 

 • Piske for begynder 
 • Piske for øvet 
 • Pisk for meget øvet 
 • Violet vand 
 • Nåle lege 
 • spanskrør 
 • paddles 
 • Dominans fysisk 
 • Dominans mentalt 
 • Dominans mentalt med fokus på en følelse 
 • BDSM førstehjælp
 • BC 

Er ejer af hjemmesiden sadistenstoolbox.dk hvor der også ligger en masse guides til BDSM udøvelse m.m.


Aftercare(F)

Breathcontrole & Bloodchoke(F/HO)
Workshop med singeltail Bullwhip til Kink Konvention
Singletail 1.0(HO)
Workshop med flogger/piske til kink Konvention i Kink Club
Flogger 2.0(HO)
Michael Holm

Michael Holm

Kink Club Underviser
Nåle Workshop til kink konvention i Kink Club
Needleplay 1.0

Workshop med singeltail Bullwhip til Kink Konvention
Singletail 2.0

Nåle Workshop til kink konvention i Kink Club
Sutur & Bistik
Torsten / Sandra

Torsten / Sandra

Kink Club Underviser

Torsten
Switch
Mand
58
Poly
Hus
Dungeon
Ja
Ja
Brændte mandler
Korthåret
Med på den aller værste
Bi curious (under tvang)
Chanel Allure

Sandra
Dom
Kvinde
56
Single
Lejlighed
Walkincloset
Ja
Nej
Chokolade
Langhåret
Med på det meste
Bi
Chanel Gabrielle

 


Breath control play


Crossdressing
Whip Master K

Whip Master K

Kink Club underviser

Whip Master K, som nicket lyder så har Whip Masteren en forkærlighed for slagredskaber og meget gerne floggere.
Gennem mange år har Whip Master K levet i et 24/7 forhold med sin faste partner trud. Sammen har de taget rundt i det danske BDSm miljø både foreninger og klubber. Hvor gamet har haft fokus på både smerte og Dominans i en dejlig blanding.

På Dominans siden har han en spændende tilgang som tager udspring i det forhold han lever i, og man fornemmer dybden og intensiteten i hans Dominans
Han præsenter det på en spændende måde.

 • Piske
 • Piske teknik
 • Dominans fysisk
 • Mental Dominans
 • Mindfuck
 • Spanskrør
 • Singletail

Spanskrør & paddels


Dominans

Workshop med flogger/piske til kink Konvention i Kink Club
Flogger 1.0
Rikke aka FoxyLock

Rikke aka FoxyLock

Kink Club Underviser

Rikke, bedre kendt som FoxyLock. Gennem workshops i Danmark, Tyskland, Sverige, Holland m.m. har hun siden 2014 dygtiggjort sig inden for japansk inspireret bondage også kaldet shibari eller kinbaku.

Rikke stiftede, gennem BDSM miljøet, kendskab til shibari, og startede ud som rebmodel. Efter ca. 1 år som model tog hun rebet i den anden hånd, og er i dag primært rigger. Shibari kombinerer for Rikke forførelse og overgivelse, samt repræsenterer den dybe connection og dynamik imellem model og rigger. Hendes start som model har givet hende en forståelse af begge roller, hvilket er med til at sikre, at både model og rigger for noget ud af at deltage i hendes undervisning.
Som rigger er hendes udgangspunkt altid i modellen – at få modellen til at måle sig set og smuk. Smuk kan komme til udtryk gennem seksualitet, sensualitet, smerte, nydelse, styrke, afmagt samt maskulint eller feminint.

Rikke har qua sin uddannelse en dybdegående viden, om hvad der skaber god undervisning og giver de bedst mulige betingelser for læring. Dette er medvirkende til, at hun formår at kombinere sin interesse for shibari med en faglighed, hvilket er med til at give hendes workshop-deltagere masser af inspiration og ny viden.

Rikke er ved at være en af grundstammer i undervisergruppen i Kink Club. Hvilket vi er meget stolte og glade for.

Fetlife profil: https://fetlife.com/users/2923198

Bondage workshop billede til kink konvention
Connection workshop

Bondage workshop billede til kink konvention
The Sadistic Rope

Bondage workshop billede til kink konvention
Floor work predicament
Helen (TamashiiRopes) & Lars (Theurbanchange)

Helen (TamashiiRopes) & Lars (Theurbanchange)

Kink Club Underviser

Helen (TamashiiRopes), har været i reb-verdenen i 6 år. Hun har været model i 6 år, 2-3 gange om ugen, og rigger i 3 år, gennemsnitlig hver 14. Dag. Helen har været Reb-underviser på forskellige begynder-forløb, undervisningsaftner, samt reb-performer.
Lars (Theurbanchange) har studeret kinbaku de sidste 8 år, og har været rigger i de sidste 2 år, 2-3 gange om ugen +.
Vi underviser sammen privat 1:1 og afholder grundforløb i ConnectingRopes.

Vi binder traditionel japansk inspireret semenawa.
Det betyder vi har udviklet vores egen vej, indenfor reb med inspiration fra Naka Ryu.

Vi fortæller en historie igennem rebene. Vi kommunikerer med og gennem rebene til hinanden og til beskueren (som kan være til stede og ikke til stede, under en session). Vi arbejder med at hvert reb bindes og lægges med intention fra riggeren og at modellen overgiver sig til rebene, sine følelser og sin krop. Begge har en opgave og begge er aktivt deltagende i en reb session.

For os, bliver sessionerne meget mere intense, givende og levende, når vi binder sammen og kommunikerer gennem rebene.

På vores workshops vil vi introducere nogle grund principper og elementer, som giver deltagerne muligheden for at snuse til vores bud på semenawa.

Bondage workshop billede til kink konvention
Basic Semenawa

Bondage workshop billede til kink konvention
Basic Kinbaku

Bondage workshop billede til kink konvention
Kombineret Semenawa & kinbaku
Bob

Bob

Kink Club Underviser

Bob er Rigger, til D/s, og er også ret begejstret for kinky set-ups, fotosessions, fester og workshops. Bob driver www.klubnawa.dk. Han har en åben tilgang til folk han møder.

Bob Petersen har undervist i bondage i 8 år og har bundet i mere end 10 år og har gennem årene deltaget og selv arrangeret virkeligt mange workshops med undervisere og deltagere fra hele Europa.
Hans store passion er sikkerhed og suspention og at lave bondage tilgængelig for alle nysgerrige via hans ’rebskole’ Klub Nawa.
Desuden er han altid frisk på en udfordring som f.eks events, fotoshoots, shows (Har optrådt på Olivia &Sexmyterne, AROS, BoraBora-teater, TV2 Midt/Øst/nord, JP-kulturfestival og utallige private events og festivaller)

 

Bondage workshop billede til kink konvention
Suspension

Bondage workshop billede til kink konvention
Simpelt er svært

Bondage workshop billede til kink konvention
Suspension, one rope
Subtothebone

Subtothebone

Kink Club Underviser

Subtothebone har været en del af miljøet i flere år.
Med en baggrund indenfor religion, undervisning og kampsport tager hun udgangspunkt i egne erfaringer og tager os med på en rejse gennem ritualers betydning og smertehåndtering set fra en slavindes synspunkt.

Hun vil i denne workshop snakke om smertehåndtering – give tips til, hvordan man kan udvide sin smertetærskel til Toppens og egen glæde – alt sammen krydret med egne erfaringer og jeres spørgsmål i en munter atmosfære. Er tiden til det, er der mulighed for at høre om de forskellige former for subspace.

Der gives undervejs tips og tricks til, hvordan smerte kan “fordeles”, så du kan holde længere – til din Herre/Frues fornøjelse.


Ritualer og deres betydninger

Foredrag om måden at håndter smerte til kink konvention hos Kink Club
Smertehåndtering


“Alt det andet”
Risley P. Addix

Risley P. Addix

Kink Klub Underviser

Mit navn er Daniel, jeg er også kendt som RisleyAddix i BDSM verdenen. Jeg har for nylig tilføjet P. som står for Panther, det henviser også til min primal orientering.
Jeg har arrangeret kinky begivenheder i mere end 5 år: Playparties og HunCon, som er den en BDSM conference i Ungarn, med deltagere fra hele verdenen: https // hunbdsm-con.eu
Jeg har også holdt kurser på kink i flere år. Jeg har præsenteret lokalt og i udlandet (2017, Rotterdam BDSM-konference)

Alle mine klasser for det danske publikum vil i mindre eller større grad berøre menneskets natur og evolutionspsykologi.

 

English Version

My name is Daniel, I am also known as RisleyAddix in the scene. I have recently added P. what stands for Panther, it also refers to my primal orientation.
I have been organizing kinky events for more than 5 years: play parties and the HunCon: https//hunbdsm-con.eu
I have also been giving classes on kink for several years. I have presented locally and abroad (2017, Rotterdam BDSM Conference)

All of my classes for the audience in Denmark will touch on human nature and evolutionary pscyhology to a smaller or larger extent.


Fod fetish vs. Tilbedelse


Humiliation

History of kink
Følg med i næste uge og se hvilken fantastisk underviser mere der deltager i årets Kink Convention

F = Foredrag

HO = Hands On Workshop