BDSM klub, hvor alle er velkomne.

I BDSM klub, KinkClub, har vi har prioriteret at have mange lukkede lege rum med forskellige temaer både Bondage, Dominans og Sm så her er mange muligheder.

Da vi er en BDSM KLUB er der ikke langt fra idé til handling, og vi modtager med glæde gode idéer og hjælpende hænder.

Vi fokuserer på at have en åben aften om ugen, på den åbningsaften kan der være temaer, som spænder fra de helt hardcore til de første forsigtige skridt ind i vores vidunderlige univers.

KinkClub bor i en kælder men der er “højt” til loftet og store planer og ingen tom snak.

Du betaler entre når du besøger os. Prisen er ens for mænd og kvinder. Hvis du kommer ofte har du mulighed for at få rabat, læse mere under Priser. Læs HER.

Du kan betale med kontanter, mobilepay eller med kort.

Vi sætter pris på at både singler og par besøger os, og for at lette kommunikationen, har vi valgt at have armbånd, så hvis du er søgende for en eller flere aftner, så tager du blot det armbånd på som passer til din stemning. Det gør det nemmere at søge, men som i livet eller der heller ikke scoringsgaranti i KinkClub.

Vi har mulighed for at du kan klæde om, så derfor sætter vi og vores naboer pris på at du kommer i almindelig ”streetwear” og klæder om. Vi har skabe som kan låses, medbring blot en hængelås, eller lån en i baren.

Du kan ikke medbringe mad og drikkevarer,

Vi har en hemmelig gruppe på facebook. Da den er hemmelig kan du ikke søge den frem. Men det gør også at når du er i den, så kan dine venner ikke se du er der eller se hvad du skriver(medmindre de er i gruppen, selvfølgelig). Skriv en mail til os hvis du vil med ind i gruppen. Så skal vi nok hente dig ind.

Vi har også en side på Fetlife. Den finder du her.

Vores lokaler

  • Edgeplay rummet er Kink Clubs mindste rum, men mest intime rum. Hvor der er rig mulighed for leg med kanyler, suturer, waxplay m.m.
  • Impact play rummet, er det første play room man møder i Kink Club. Her er flere forskellige fikseringsmuligheder, både stående, liggende og siddende. Her er der god plads til at svinge diverse floggere m.m.
  • The Purple Room, er det tredje lukkede rum.
  • Det store sociale område, hvor du kan snakke, grine, udveksle erfaringer, eller blot nyde en kop kaffe med din underkastede ved din fod.
  • Det store åbne BDSM legerum, hvor du kan arbejde med de store armbevægelser og store redskaber.