MaestroBD KinkClub underviser og workshop holder

MaestroBD

Davide LA Freca, kendt som MaestroBD er en ikke helt gængs instruktør og lære indenfor kinbakushi, Bondage og Shibari. Han er den eneste italienske certificerede Yikimura Ryu Kinbaku stil. Født i 1971 i Rom og bosiddende i Italien.
I 90erne opdagede Davide Bondage og det åbnede hans vej in i BDSM verdenen, i begyndelsen via datidens SM Magasiner og deaf følgende selvlæring hvilket førte til hans egen stil opbygget af vestlig og Shibari teknikker.
Efter den tids åbenbaring besluttede han at blive en del af kulturen og shibarien som kunstart. Davide har siden da aktivt deltaget i udvikling. udstillinger og workshops kombineret med hans didaktiske tilgang til læring. Og har herigennem opnået stor annerkendelse i såvel Italien som inetnationalt

Masetro BD har siden 2004 undervist i Bondage og BDSM teknikker, og har afholdt workshops overalt fra Sicien til Reykavik. Her har han giver instruktionser og undervisning inden for Sikkerhed, Shibari og bdsm.
I 2011 opdager han den klassiske Shibari og begynder målrettet at lære af de japanske sensi, op afprøver flere forskellige stile og skoler. Fra 2014 lægger han sig fast på Yukimura Ryu og påbegynder sin træning hos Senei Yukimura Haruki. I dag er MasetroBD en af de mest annerkendte shibari instruktører i Italien og driver 6 Shibari Dojo i Italien. Desuden tilbyder han privat undervisninger samt deltager løbende i diverse events overalt i Europa.

MasestoBD er kunstner og artist han giver jævnligt opvisninger i Shibari kunsten samt teatralske Bondage rundt om i Europa og i enkelte tilfælde ligeledes i fjernøsten. Senest som den eneste Italienske deltager på Onawa Asobi in Tokyo in 2016 and 2017.

Davide “MaestroBD” La Greca:
FB https://www.facebook.com/maestrobd.davidelagreca
FB https://www.facebook.com/MaestroBD.Kinbakushi
FET https://fetlife.com/users/180752
LNK https://www.linkedin.com/in/maestrobd