Kinkclub medlemskab 1 måned

149,00 kr. / month

Der er mange gode grunde til at blive Kink Club-medlem.

Deltag i oplevelsen og bliv medlem af Kink Club. I Kink  Club har vi fra start af haft en drøm om at kunne skabe et miljø man som gæst har lyst til at være en del af. Derfor er medlemskaber blevet et af vores helt store fokuser i år.

Med medlemskabet sparer du penge allerede ved dit 2. besøg i måneden…!

Bemærk, du er først fuldt tilmeldt når betaling er gennemført med kort/mobilepay.

Kategori:

Beskrivelse

Der er mange gode grunde til at blive Kink Club-medlem.

Vi har sagt det mange gange, og vi siger det gladeligt igen. Vi elsker vores gæster. Derfor ønsker vi naturligvis at hylde vores gæsters loyalitet med en eksklusiv klub.

Kink Club medlemskabet er ikke bare en kundeklub som de andre. Vi ønsker at give vores kunder tilbage for alt det, de har givet os gennem årene.

Et medlemskab er personligt, og kan ikke benyttes af andre end medlemmet. Ved misbrug af medlemskab vil medlemskabet øjeblikkeligt blive opsagt.

Hvad koster det at være medlem?

Det koster 149kr/mdr.

Ved køb af medlemskab, har du straks du har modtaget kvittering for købet, adgang til klubbens faciliteter på alle normale åbningsaftener(særlige event, der kræver til køb af billet, er undtaget medlemskabet.

Et medlemskab er løbende og fortsættes til det opsiges aktivt af medlemmet.

Når du har foretaget et køb, modtager du en kvittering på e-mail. I denne kvittering er dit bevis for dit køb og fungerer som dokumentation for den indgåede aftale. Dokumentationen er i form af en QR-kode, som forevises i baren. Her scanner personalet QR-koden, og det vil fremgår om medlemskabet er aktivt eller ej.

Bemærk, du er først fuldt tilmeldt når betaling er gennemført med kort/mobilepay.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Medlemskaber kan til enhver tid opsiges med et varsel på løbende måned.

Ved køb af et abonnement godkender du, at det automatisk fornyes, indtil du vælger at opsige det. Du indgår dermed en aftale med sitet, hvormed du accepterer, at vi løbende trækker et beløb svarende til prisen for det valgte abonnement fra det kredit- eller betalingskort, som du har valgt til betaling for abonnementet.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement på hjemmesiden. Du kan også kontakte vores support, på telefon eller e-mail, som altid er parat til at guide dig. Aftalen kan opsiges øjeblikkeligt. Ved opsigelse af dit abonnement fortsætter medlemskabet dog indtil udløbsdatoen, altså 1måned fra seneste betaling. Når et abonnement er opsagt, kan det ikke genoptages uden at foretage et nyt køb.

Forfaldne opkrævninger for perioden frem til udløb af abonnementet refunderes ikke uanset opsigelse.

Såfremt der opstår tvivl om, hvorvidt et medlemskab er opsagt, skal medlemmet kunne bevise, at der uomtvisteligt er sket en opsigelse med dato og kvittering.

MISLIGHOLDELSE

Vi forbeholder os retten til enhver tid og uden varsel at kunne opsige, suspendere eller ophæve dit abonnement, hvis du ikke agerer i overensstemmelse med handelsbetingelserne, jf. de generelle handelsbetingelser.

Såfremt sitet ser sig nødsaget til at at slette en profil som følge af overtrædelse af betingelserne, refunderes et eventuelt resterende medlemskab ikke.

Handelsbetingelserne findes HER.

Bliv medlem af vores hemmelige gruppe på Facebook og bliv en del af fællesskabet.

Gruppen er hemmelig. Hvorfor du ikke vil kunne finde den. Men det gør også at ingen af dine venner/bekendte, kan se at du er i gruppen. Og derfor heller ikke kan se dine opslag/kommentarer/deltagelse i begivenheder. Medmindre de selv er i gruppen selvfølgelig.