Der er mange gode grunde til at blive Kink Club-medlem.


Deltag i oplevelsen og bliv medlem af Kink Club. I Kink Club har vi fra start af haft en drøm om at kunne skabe et miljø man som gæst har lyst til at være en del af. Derfor er medlemskaber blevet et af vores helt store fokuser i år.

Med medlemskabet sparer du penge allerede ved dit 2. besøg i måneden…!

Hvad koster det at være medlem?


Det koster 149kr/mdr.

Ved køb af medlemskab, har du straks du har modtaget kvittering for købet, adgang til klubbens faciliteter på alle normale åbningsaftener(særlige event, der kræver til køb af billet, er undtaget medlemskabet.

Et medlemskab er løbende og fortsættes til det opsiges aktivt af medlemmet.

Når du har foretaget et køb, modtager du en kvittering på e-mail. I denne kvittering er dit bevis for dit køb og fungerer som dokumentation for den indgåede aftale. Dokumentationen er i form af en QR-kode, som forevises i baren. Her scanner personalet QR-koden, og det vil fremgår om medlemskabet er aktivt eller ej.

Bemærk, du er først fuldt tilmeldt når betaling er gennemført med kort/mobilepay.

Bliv medlem af vores hemmelige gruppe på Facebook og bliv en del af fællesskabet.


Gruppen er hemmelig. Hvorfor du ikke vil kunne finde den. Men det gør også at ingen af dine venner/bekendte, kan se at du er i gruppen. Og derfor heller ikke kan se dine opslag/kommentarer/deltagelse i begivenheder. Medmindre de selv er i gruppen selvfølgelig.