Det første besøg i en BDSM Klub vil altid være specielt. Forventningens glæde er stor og de fleste mennesker har sommerfugle i maven og er lidt nervøse inden besøget. Dette erstattes dog hurtigt af nysgerrighed og afslappethed når man først er kommet indenfor i klubben. Der vil selvfølgelig også være en del spørgsmål, der trænger sig på i forbindelse med besøget.

Så her vil du finde nyttig information og forhåbentligt svar på mange af de spørgsmål du måtte sidde med, når det er første gang du skal besøge en BDSm klub.
Kink Club ligger i Skive, selve adressen hedder Bilstrupvej 13A, Men parkeringsmulighederne hedder Jægervej nr 12, ved Faglighedens hus.

Der må ikke parkeres i Kink Club gården.

Når du ankommer ligger Kink Club for enden af en lille stille vej. I den højre fløj af bygningen er der en glasdør, dette er indgangen. Lige inden for døren finder du skabe man kan benytte til at opbevare sine sager i, hvis der er behov for dette. Du kan tage en hængelås med eller låne en i baren(Baren ligger nede i selve klubben), så er der ikke nogen der kan komme til dine ting.

Den første gang man besøger os vil vi meget gerne have lov at byde dig velkommen med en rundvisning. På rundvisningen fortæller vi lidt om husets praktiske regler og lidt om, hvordan man får den bedste aften. Vi åbner døren kl. 19:00, så hvis du/I ankommer et sted derefter, er det super fint.

Hvilket tøj du skal vælge til dit første besøg er lidt op til dig hvis du har en fetish, er du klart velkommen til at komme i det, men ellers ser vi gerne folk klæder sig på som skulle de i byen.

Når man tjekker ind, kan man få udleveret en nøgle til et garderobeskabet, som står ude i indgangspartiet. Når du har klædt om, kan du låse dit tøj/ting inde og efterfølgende aflevere nøglen i baren, hvor vi passer på den. Køber du drikkevarer i baren, bliver det blot skrevet på dit nøglenummer og du skal først afregne når du tjekker ud. Du kan selvfølgelig godt, gå i baren og få din nøgle udleveret i løbet af aftenen, hvis du blot skal hente noget i dit skab, eller måske lige tjekke din telefon.

Håndklæder og tæpper er tilgængelige rundt omkring i klubben. og du kan få løbende få dem udskiftet.

Kondomer forefindes i alle rum. Har man særlige ønsker til type eller størrelser, skal man selv medbringe disse. Der er også glidecreme i alle rum, både silicone og vandbasseret.

Sprit og aftørringsservietter forefindes ligeledes i alle rum. Vi henstiller til at man ALTID tørre legeredskaberne af efter brug.

Parkering: Vi vil gerne opfordre vores gæster til at parkere  hensigtsmæssigt. Pladsen er stor og kommer man som nogle af de første, er det især vigtigt at starte “som gode eksempler”. I løbet af aftenen vil der komme rigtig mange biler og selvom pladsen er stor, bliver den ganske fyldt. Det er derfor MEGET VIGTIGT, at man ikke har for stor afstand til hinanden. Parker så vidt muligt, ved siden af en allerede parkeret bil. På den måde, kan vi hjælpe hinanden til, at der ikke pludselig er en, der måske vælger at parkere, så man får “spærret” en anden bil inde.

Vi glæder os meget til at byde dig/jer velkommen til en verden af muligheder.
Hvis du mangler info om BDSM så arbejder vi samme med Sadistenstoolbox
Som laver nogle fine guides som du finder Her

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål. Eller har du brug for lidt ro i sindet så er du MEGET velkommen til at skrive til os.