ER IKKE MULIGT LÆNGERE DESVÆRRE

Har du prøvet at tage i klub eller forening, men der var ingen lukkede rum ledige?

Så er turen hjem bare lang og ærgerlig. For 25kr kan du booke et Playroom for en time. Du kan sagtens forlænge(hvis ikke andre har booket lokalet efter dig).

Lokalet skal være indtaget senest 10 minutter efter booking start. Er lokalet ikke i brug inden, kan det benyttes af andre.

Betalingen foregår i klubben.

Skynd dig at book dit Playroom, så du er garanteret et sted at lege.

OBS Play Rooms kan for nuværende KUN bookes på alm. åbnings aftener. (fredage)

[bupro_appointment template_id=’2′]

De forskellige play rooms der kan bookes
klik på billedet for yderligere information


The Purple Room 300/3timer

The Purple Room 300/3timer

Play Room
I The Purple Room er der både et ophængningspunkt og en gynækolog briks. Så her er der mulighed for lidt varierende leg. Der ligger et tæppe og et håndklæde i alle Play Rooms. Kondomer forefindes i alle rum. Har man særlige ønsker til type eller størrelser, skal man selv medbringe disse. Der er også glidecreme i alle rum, både silikone og vandbasseret. Sprit og aftørring servietter forefindes ligeledes i alle rum. Vi henstiller til at man ALTID tørre legeredskaberne af efter brug.

Impactplay 300kr/3timer

Impactplay 300kr/3timer

Play Room

Impactplay er et lejerum på ca 15kvm.

BDSm møbler i Impactplay en seng, med fikseringspunkter når madrassen er rejst op ad væggen. En bedebænk så den submissive lige er i smæk højde eller noget mere sexet 😉

Håndklæder og tæpper er tilgængelige rundt omkring i klubben og du kan få løbende få dem udskiftet. Der ligger et tæppe og et håndklæde i alle Play Rooms.

Kondomer forefindes i alle rum. Har man særlige ønsker til type eller størrelser, skal man selv medbringe disse.

Der er også glidecreme i alle rum, både silikone og vandbasseret.

Sprit og aftørring servietter forefindes ligeledes i alle rum. Vi henstiller til at man ALTID tørre legeredskaberne af efter brug.