Regeringen har per 1. Februar ophævet alle restriktioner.
Derfor er nedenstående ikke gældende længere.

Vi har af sikkerhedsmæssige grunde valgt at opjustere de gældende krav, for alles sikkerhed i Kink Club.

Vi må være 1 person pr 4 m².

I Kink Club har vi derudfra valgt et max antal på 50 gæster. Hvilket er mindre end det tilladte.

Ydermere når man går rundt i klubben skal der bæres mundbind. Men behøver ikke bære mundbind når man sidder ned eller når man i legeområderne er i gang sammen med sin partner. Som altid, HUSK at af spritte legeredskaber efter endt leg.

Vi har håndsprit i de forskellige playrooms og centrale steder i huset.
Håndklæder og tæpper til personlig brug smides til vask efter brug.

Vi beder alle om at vise hensyn til hinanden.

Det er vigtigt at gæsterne i Kink Club trygt kan komme i vores klub. Vi gør derfor hvad vi kan, for at forebygge smittespredning. Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer med bl.a. begrænset antal personer i lokalerne, håndsprit tilgængeligt for alle, mundbind og corona-vagter på alle medlemsaftener, der hjælper med afspritning og at max antallet overholdes mm.

Hvis du får symptomer på Covid-19, må du ikke komme i Kink Club, før du har været helt rask i mindst 2 dage. Symptomer på Covid-19 er typisk: tør hoste, feber, vejrtrækningsbesvær, træthed, ondt i halsen, muskelsmerter og/eller tab af smags- og lugtesans og/eller hovedpine.

FAQ:

Hvis jeg bliver testet positiv med covid-19 efter besøg i klubben, hvad gør jeg så?

Har du deltaget i en åbningssaften, bedes du sende en e-mail os (info@kinkclub.dk) eller en PM på messenger til enten Dan Lei eller Rikke Lei Seidelin med info om at du er testet positiv for Covid-19 og hvornår du har været i Kink Club. Skriv i emnefeltet ”positiv corona/covid-19test”. Hvis du har symptomer skal du have været uden symptomer i mindst 2 dage, før du må komme i klubben igen. Hvis du er testet positiv uden at have symptomer må du komme i foreningen igen 7 dage efter testeten.


Hvornår skal jeg give besked hvis jeg bliver syg efter at have været i Kink Club?

Kun hvis du har en positiv Covid-19 test. Covid-19 kan smitte i op til 48 timer før der opstår symptomer. Har du været i klubben indenfor 2 dage før dine symptomerne startede, bedes du informere os (se ovenstående). Hvis du er testet positiv uden at have symptomer, er det 48 timer før du er testet.

Hvad gør jeg hvis jeg har symptomer og er testet, men stadig afventer svar på min test?

Så længe du har symptomer må du ikke komme i Kink Club, medmindre du har et negativt podningssvar.

Hvad gør jeg hvis jeg har symptomer på covid-19,  men ikke er testet og heller ikke ønsker at blive testet?

Hvis du får symptomer på Covid-19, må du ikke komme i Kink Club, før du har været helt rask i mindst 2 dage. Eller har modtaget svar om at du er negativ for COVID-19.

Fortæller I at det er mig der er testet positiv?

NEJ. Der vil blot blive informeret om at ”en gæst” er testet positiv og har været i Kink Club på pågældende dag/dage.

Hvordan får jeg besked, hvis der har været en gæst i lokalerne, som efterfølgende bliver testet positiv for covid-19?

Hvis du har skrevet dit navn og telefonnummer på listen i klubben, vil du modtage en sms med informationen. Hvis du ikke har registreret dig, vil du ikke blive informeret.

Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg får besked om at jeg har været i Kink Club samtidig med en person der viste sig at være Covid-19 positiv?

Vi ved ikke, om du har været i tæt kontakt med den smittede person i lokalerne (indenfor 1 meter i mere end 15 min), men risikoen er der. Vi opfordrer derfor til at du følger sundhedsstyrelsens retningslinjer ang. test og selvisolation. I skrivende stund anbefales test på 4. og 6. dagen efter du har været i kontakt med den smittede. Du kan evt kontakte ”Coronaopsporing” på tlf: 7020 0233 (og taste 2) mhp råd og vejledning eller finde information på www.sst.dk. Vi opfordrer dig kraftigt til ikke at komme i klubben de efterfølgende 14 dage, men mindre du bliver testet og testsvaret er negativt.

Hvis jeg har været syg med Covid-19, hvornår må jeg så komme i klubben igen?

Når du har været fuldstændig rask i mindst 2 dage, må du gerne komme i Kink Club igen.

Hvis du er testet positiv uden at have symptomer, må du komme i Kink Club igen 7 dage efter du er testet.

Yderligere spørgsmål

Evt yderligere spørgsmål kan rettes til info@kinkclub.dk