Vi vil blive SÅ glade hvis du/I vil skrive indlæg her på siden, men husk på den diskretion og anonymitet der er hovedregel nr. 1 i alle henseender når vi snakker/skriver til hinanden om BDSm. Undlad derfor venligst at nævne navne du har fra eventuelle møder i klubben – brug evt. “nick” eller beskrivelse af personen, beskrivelse af en bestemt situation e.lign.

I skal nok finde hinanden eller måske mødes I igen i klubben. 

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
 
 
Felter markeret med * skal udfyldes.
Din E-mail adresse bliver ikke synlig.
Vi forbeholder os retten til at slette eller undlade at offentliggøre et indlæg.
25 indlæg.
sunway sunway skrev den juli 10, 2018 kl. 8:00 pm
Tak for en fin reception.
I har fået skab et godt miljø/god ramme med en behagelig stemning, hvor jeg glæder mig til at tilbringe mange timer i fremtiden. 😉
Redhead4real Redhead4real skrev den juli 10, 2018 kl. 6:08 pm
En fornøjelse at deltage til receptionen i lørdags, men endnu bedre at gæste klubben om aftenen.
Havde fornøjelsen at uddele lidt smæk i biblioteket og fik for 1. gang prøvet at svinge en singletail, jeg er fan (både af rummet, singletail'en, de 2 dejlige kvinder og Kong K.)
Sara Sara fra Genner skrev den juli 10, 2018 kl. 3:59 pm
Tusind tak for en skøn åbningsfest i jeres skønne klub 😁 jeg kunne ikke forestille mig bedre rammer for min deput i den smukke bdsm verden 😁
Frøken A Frøken A skrev den juli 10, 2018 kl. 3:43 pm
Det var en stor fornøjelse at besøge klubben i forbindelse med åbningsreceptionen og aftenen. Lækre lokaler og masser af skøn leg. Jeg glæder mig til et gensyn, og til de kommende workshops.
Vi ses helt sikkert igen 🙂
T T skrev den juli 8, 2018 kl. 7:34 am
Hild nu op et brag af en åbningsfest. Det er mange år sIden jeg har deltaget i et arrangement i DK med over 100 deltager og hvor SÅ mange aktivt svingede pisken eller nød smerterne. Det er bare det fedeste når BDSM udfolder sig så smukt. Tak til alle deltagerne i åbningsfesten i KinkClub.