Næste event dato er ikke fastlagt.

Velkommen, til voksne børn i alle aldre!
Nyd friheden til at lade din indre lille komme ud og lege! Kink Club er også det mest fantastiske sted at have det sjovt for Littles, Kidz, AB / DL’er eller folk der bare er børn i hjertet. Så tag dit indre barn med og kom og leg med os!
Ageplay i Kink Club er en eftermiddag for dem, der ønsker at være sammen med ligesindede i ageplay uanset køn, identitet, race, alder eller erfaring. Ved at give dem et sikkert sted for dem at udtrykke sig. Der vil være plads til at lære, dele erfaringer og tanker.
Ageplay i Kink Club er et event for alle little girls og deres mødre, far, onkler, tanter, venner af AB / DL piger og drenge er velkomne til at deltage!

Hvad sker der til ageplay i Kink Club?
Det er faktisk temmelig åben. Vi leverer mere eller mindre bare muligheden for de trygge omgivelser. Og så opfordrer vi alle til at bringe deres egne ideer og sjove inputs. Har du en fantastisk Pixar-film eller et klassisk spil? Medbring det, der vil være en skærm at vise den på. Vil du bage kage? Være vært for en historietid? Har du en Nerf-krig? Bare hænge ud med de andre og snakke og vise dit søde tøj? Så har du her muligheden i trygge rammer sammen med andre ligesindede.

Påklædning:
Vi tillader almindeligt tøj såvel som Onesies, kjoler, babytøj eller bare t-shirt og ble.

Vil spanking og andre scener være tilladt i klubben?
Som udgangspunkt så vil der ikke foregå spanking og andre mere BDSM relaterede aktiviteter til dette arrangement.