Bondage Torsdag

12. juni kl 12:00

Nu har du muligheden for at stifte nærmere bekendtskab med BDSM miljøet på en tryg og afslappet måde med en hel dag. Det som du tager med dig fra

I denne 4 timers intensive workshop vil vi introducere nogle af de grundlæggende principper for japansk bondage – også kaldet shibari eller kinbaku.
Som rigger vil vi lære dig, hvordan du håndterer rebene, hvordan du nærmer dig din partner og tager kontrollen. Fokus vil være på at binde enkle, men effektive, manchetter og andre grundlæggende bindinger.
Som model vil vi bygge videre på den viden, som I får med fra smertehåndterings workshoppen. Derudover vil vi gå i dybden med at hengive sig til rebene, samt lære redskaber og teknikker til at gøre dig endnu bedre som model. For at være en rigtig god model, kræver langt mere teknik, end man tror.
Meget hurtigt vil I lære at kombinere de grundlæggende bindinger og bruge dem til leg. Vi vil lægge vægt på bevægelse, kontrol, (non-verbal) kommunikation, det sensuelle i reb, samt grænser. Vi kommer primært til at arbejde med floorwork – men med mulighed for elementer af semisuspension.
Underviserne: Rikke (Fetlife: Foxylock) og Anja (Fetlife: Giselle_dk). Tilsammen er vi en stærk underviser duo, og har vi en stor kollektiv viden om rebene, både som model og rigger.
12.15 Velkomst
12.30 Smertehåndtering (Fælles oplæg)
13.30 Basis bindinger & modelling
15.00 Connection
16.00 The beauty in surrender
17.30 Aftercare (Fælles oplæg)
18.00 middag
Ønsker du at deltage, men mangler en partner, så skriv meget gerne et opslag i KC 2.0 (Facebook gruppen).
Medbring: Behageligt, fleksibelt tøj og reb (hvid du har dette). Vi medbringer dog lidt låne reb.

Play Night resten af aftenen.