Bondage Torsdag

Lørdag den 9. Oktober kl 13:00 til 18:00

Lets talk about ropes. Kunne du bruge nye redskaber og måder at lege med din bund på? Ville det være fedt at lære nogle yderst effektive metoder og bindinger til at give jeres leg endnu flere lag? At gøre dig selv endnu bedre i stand til at udfordre din bund både mentalt og fysisk?

Shibari eller Kinbaku kan have mange ansigter og indgangsvinkler. Alt fra blide og rolige berøringer, til fokus på lange suspension sessions med mange transitions. Og så er der ligeledes det område, som vi skal beskæftige os med denne lørdag: Nemlig de lede reb! Seminawa, predicament, reb kombineret med andre virkemidler. Kort sagt, reb som giver modellen sved på panden – men samtidig øger intimiteten og nærværet, da toppens fornemste opgave bliver at læse modellens/bundens reaktioner undervejs i sessionerne.   

Vi kommer omkring nogle af de mest almindelige basisbindinger, som går igen i mange setups.
Herudover bindinger, der kan bruges både til sex og leg med slagredsaber. Og sidst, men ikke mindst, skal vi lege med bambus som et virkemiddel til predicament binding – en leg med smerte, udholdenhed, og prøvelser for både krop og sind.

Workshoppen giver både bunderne/modellerne og toppene/riggerne et rigtig godt udgangspunkt til at lege videre ud fra. Vi håber at kunne inspirere jer til at bruge rebene aktivt i jeres leg fremadrettet.

Det praktiske:

Workshoppen kræver ikke, at man har nogen erfaring med reb. I vil ikke møde meget komplekse bindinger, men i stedet prøve nogle simple med særdeles effektfulde bindinger, der kan bruges i jeres fælles leg fremadrettet.

Workshoppen vil være bygget op af en blanding mellem teori og praksis, hvor der er god tid til selve øvelserne og mulighed for fordybelse.

Medbring gerne egne reb, alternativt har jeg nogle i kan låne.