Sub’ertanker

Når det at kommunikere med din dominante, føles som at vende en supertanker. Få indblik i en submissivs tanker i forbindelse med opbygning af en D/s-relation.

Denne workshop tager udgangspunkt i den tidlige fase i opbygningen af et D/s forhold. Fra det at finde et match (før relationen) og til at begynde at udvikle relationen – set fra den submissives perspektiv (med udgangspunkt i egne erfaringer, Nova C) men også med input fra den dominantes perspektiv (fra Dr. Frank). Nova c vil bl.a. komme ind på “faldgruber” og hvad man som submissiv skal være opmærksom på i sin kommunikation og signaler. Omvendt vil man også få indblik i hvordan den submissives kommunikation – på godt og ondt – kan opleves set fra den dominantes perspektiv.

 

Foregår udelukkende på dansk.

Erfarings niveau for deltagere: Intet erfarings niveau nødvendig

Hvad skal du medbringe: Se venligst ovenfor

 

English Version

 

Takes place exclusively in Danish.

Requirements for participants: None

What to bring:  see above

Nova C

Nova C

Kink Convention Underviser

Jeg er ejet slavinde i en 24/7 D/s-relation med min Herre Dr. Frank. Vores relation er bygget op omkring TPE (Total Power Exchange) og CNC (Consentual Non-Consent) hvor jeg ikke længere har retten til at sige nej til Herrens ønsker.

Herren og jeg har kendt hinanden siden 2015, og det er mit første D/s-forhold.

Jeg har altid vidst, at jeg er submissiv men fik først mulighed for at udleve den side af mig efter afslutningen af 20 års vanilje ægteskab.
De første år efter skilsmissen brugte jeg på at læse alt hvad jeg kunne komme i nærheden af om submissivitet og BDSM. Gradvist begyndte jeg at date og søgte målrettet efter en dominant mand.
Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg søgte noget mere end “bare” løse legerelationer.

Det var en helt ny verden, der åbnede sig for mig. Både at finde mig selv som submissiv, at være på det noget uigennemskuelige BDSM datingmarked og at opbygge en helt anden type relation, end jeg tidligere har kendt til.

Der har været udfordringer undervejs, som har stillet store krav til min forståelse for andre menneskers tankegang og handlemønstre samt til mine egne kommunikative evner. Jeg har fået nogle dyrekøbte erfaringer og har været ramt på måder, som jeg slet ikke havde forudset. Nogle af disse erfaringer vil jeg gerne give videre.