Cock and Ball Torture

Lørdag kl 14:00 til 15:30 i Chamber

I sin undervisning, om cbt, er hun helt nede på jorden og i menneskehøjde, så alle kan følge med samt hun inddrager sine modeller så du også ser det visuelle i det hun fortæller. Det starter i den bløde ende med bla. pikbondage og slutter i den lidt mere hardcore ende med bla. nåle, så der vil være noget for en hver smag, lyst og erfaring Som publikum vil der være rig mulighed for at blive inddraget, både med spørgsmål og i praksis, hvis du har lyst og mod på det..

Erfarings niveau for deltagere: Intet erfarings niveau nødvendig

Hvad skal du medbringe: Ingenting

 

English Version

Saturday at 2PM to 3:30PM in The Chamber

In her teaching, about cbt, she is completely down to earth and at eye seight with the ordiens, so that everyone can follow and she includes her models so you also see the visual in what she tells. It starts at the soft end with blah. pikbondage and ends in the slightly more hardcore end with blah. needles so that there will be something for every taste, desire and experience. As an audience, there will be the opportunity to be involved, both with questions and in practice, if you feel like it and have the courage to do so.

Requirements for participants: None

What to bring: Nothing

Mrs Green

Mrs Green

Kink Club Underviser
Har igennem et par årtier stille og roligt fundet sin vej som Domina. Hun har en passion for cbt, hvor hun bruger alt lige fra simple metoder som er lige ved hånden til de mere avanceret metoder som kræver mere forarbejde. I sin undervisning, om cbt, er hun helt nede på jorden og i menneske højde, så alle kan følge med samt hun inddrager sine modeller så du også ser det visuelle i det hun fortæller. Det starter i den bløde ende og slutter i den lidt mere hardcore ende, så der vil være noget for enhver smag, lyst og erfaring. Udover cbt, vil der være et foredrag omkring, hvordan du kan finde din indre Domina. Hvordan kommer du i gang? Er din partner nysgerrig på at blive domineret, men du ved ikke, hvordan du får taget skridtet? Eller mangler du ideer til, hvordan du nemt og simpelt kan inddrage Dominans i din hverdag, selv når du render rundt i de slidte futsko derhjemme, når du går en tur i supermarkedet etc Hun vil fortælle om sin rejse, sine tanker, overvejelser, problemstillinger og udvikling gennem hendes tid som Domina. Som publikum vil der være rig mulighed for at blive inddraget, både med spørgsmål og i praksis, hvis du har lyst og mod på det.