Doktor Frank

Doktor Frank

Kink Club underviser
Doktor Frank eller Doktoren i daglig tale. Jeg er en gennemført fuldblods, fuldtidsDominant. Har arbejdet med Dominans siden 1985, og været i miljøet fra før det blev en livstil med blot nogen accept. Jeg er kendt for at spille med en klangbund af kontrolleret sadisme over dyb psykologisk indsigt til klassiske discipliner af dominans som domesticering, derogation, mindfucking,diciplinering og de mere korrigerende dicipliner som straf, adfærdskorrektion uden straf endog visse former for belønning. Herudover en karriere i reb og bondage samt de mere visuelle dele af BDSM verdenen. Nok mest kendt for min indlevelse og intensitet i måden jeg kommer under huden og påvirker mine omgivelser på, min direkte og ligefremme facon og no bullshit tilgang til det at være Dominant. Aftenen vil være et oplæg baseret på min tilgang til dominans men reflekterende over den udvikling vi alle gennemgår i denne skønne verden af kink. Der vil således være plads til både de nye og nysgerrige samt de veletablerede og rutinerede, ligesom jeg forventer at inddrage de deltagende i snakken om dynamikkerne i D/s. Jeg lever 24/7 som Ejer og Herre over min slavinde Nova c.
Nova C

Nova C

Kin Convention Underviser

Jeg er ejet slavinde i en 24/7 D/s-relation med min Herre Dr. Frank. Vores relation er bygget op omkring TPE (Total Power Exchange) og CNC (Consentual Non-Consent) hvor jeg ikke længere har retten til at sige nej til Herrens ønsker.

Herren og jeg har kendt hinanden siden 2015, og det er mit første D/s-forhold.

Jeg har altid vidst, at jeg er submissiv men fik først mulighed for at udleve den side af mig efter afslutningen af 20 års vanilje ægteskab.
De første år efter skilsmissen brugte jeg på at læse alt hvad jeg kunne komme i nærheden af om submissivitet og BDSM. Gradvist begyndte jeg at date og søgte målrettet efter en dominant mand.
Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg søgte noget mere end “bare” løse legerelationer.

Det var en helt ny verden, der åbnede sig for mig. Både at finde mig selv som submissiv, at være på det noget uigennemskuelige BDSM datingmarked og at opbygge en helt anden type relation, end jeg tidligere har kendt til.

Der har været udfordringer undervejs, som har stillet store krav til min forståelse for andre menneskers tankegang og handlemønstre samt til mine egne kommunikative evner. Jeg har fået nogle dyrekøbte erfaringer og har været ramt på måder, som jeg slet ikke havde forudset. Nogle af disse erfaringer vil jeg gerne give videre.

BDSM for begyndere – med fokus på D/s.

Doktor Frank og nova c har lavet et helt nyt oplæg, som er for dig, der er ny i kink eller dig, der er nysgerrig på, hvad det der Dominans og submission egentlig går ud på.

Med udgangspunkt i vores egen opstart i miljøet og egen tilgang til emnet forsøger vi at give indblik i:

Begreberne i BDSM
Hvad er D/s?
Dynamikker, typer og typologier.
Hvem er jeg? Hvad er jeg? Hvad vil jeg Hvad kan jeg?
Er det i det hele taget noget for mig?
Hvor skal jeg starte?
Hvordan skal jeg starte?
Hvor skal jeg/vi hen?
Udvikling!
Afvikling!
Hvor lærer jeg mere?

Dette er både set fra Top og bund. Det er hele paletten og D/s på hele spillepladen.

Dette er oplægget, der med humor, ærlig- og ligefremhed vil forsøge det næsten umulige – nemlig at give dig en indflyvning til D/s og samtidig prøve på at give dig redskaberne til at vurdere, om der er elementer, du kunne tænke ind i dit kinkliv og hvordan.
Om du tror, du er til D/s eller ej, betyder mindre, hvis ellers du har lyst til at høre om det. Vi forsøger at tegne billedet med både humor, gode historier fra virkeligheden, praktiske anvisninger og involvering fra salen. Så medbring din nysgerrighed, alle dine spørgsmål og dig selv.

Foregår udelukkende på dansk.