missA

missA

Kink Convention Underviser
Til daglig er jeg kendt som et lyttende, reflekteret, smilende, udadvendt og positivt menneske. Jeg elsker de gode debatter og den åbenhed jeg møder i miljøet. Jeg er særligt optaget af de psykiske aspekter af D/s relationerne, da de afspejler den dybde og indsigt jeg altid har søgt. At jeg kan overlade den fulde kontrol og styring til Herren, og i blind tillid stole på, at Han passer på mig, at Han bærer mig og udvikler mig til at være den bedste udgave af mig selv. Det giver ro og balance, i en ellers kontrolleret og hektisk hverdag, med rigtig mange bolde i luften. Jeg nyder at formidle og tale om vores skønne univers, og arbejder da også professionelt med både undervisning, kommunikation, psykologisk indsigt og nonverbal kommunikation, så jeg glæder mig rigtig meget over, igen at få mulighed for at stå på scenen til KC-Konventet, og glæder mig til en fantastisk weekend i det sorte univers.

Protokol, Stil og Etikette


Har du undret dig over, hvorfor det der High-Protocol er så omdiskuteret et begreb? Hvorfor nogen bliver frastødt af det, og andre tiltrækkes af det? Så kom og vær med, når vi tager på en rejse, ind i den verden der handler om High/Low/Mid-Protocol, og om at dyrke dominans med ’stil og etikette’.
Vi dykker dybt ned i begreberne, og kigger bl.a. på den historiske baggrund for, hvorfor miljøet er så splittet i forskellige tilgange, til dét at dyrke dominans. Vi kigger på, hvordan man kan navigere i dominansen under hhv. høj-, lav- og middel protokol, både til hverdag og til fest, og der vil være rig mulighed for at blive klogere på dig selv og dit eget forhold, ja, og på alle andres, nu vi er i gang.
Er du nysgerrig efter at hører mere, og måske blive klogere, så kom frisk og vær med.

Erfarings niveau for deltagere: Intet erfarings niveau nødvendig

Hvad skal du medbringe: Ingenting

English Version

Have you wondered why High-Protocol is such a controversial term? Why some are repelled by it and others are attracted to it? Come and join us as we go on a journey into the world of High/Low/Mid-Protocol and cultivating dominance with ‘style and etiquette’.
We dive deep into the concepts, and look at e.g. on the historical background of why the environment is so divided into different approaches to that of cultivating dominance. We look at how to navigate the dominance under or high, low and medium protocol, both for everyday life and for parties, and there will be plenty of opportunity to learn more about yourself and your own relationship, yes, and everyone else’s, now that we’re getting started.
If you are curious to hear more, and perhaps become wiser, come fresh and join us.

Requirements for participants: None

What to bring: Nothing