Doktor Frank

Doktor Frank

Kink Club underviser
Doktor Frank eller Doktoren i daglig tale. Jeg er en gennemført fuldblods, fuldtidsDominant. Har arbejdet med Dominans siden 1985, og været i miljøet fra før det blev en livstil med blot nogen accept. Jeg er kendt for at spille med en klangbund af kontrolleret sadisme over dyb psykologisk indsigt til klassiske discipliner af dominans som domesticering, derogation, mindfucking,diciplinering og de mere korrigerende dicipliner som straf, adfærdskorrektion uden straf endog visse former for belønning. Herudover en karriere i reb og bondage samt de mere visuelle dele af BDSM verdenen. Nok mest kendt for min indlevelse og intensitet i måden jeg kommer under huden og påvirker mine omgivelser på, min direkte og ligefremme facon og no bullshit tilgang til det at være Dominant. Aftenen vil være et oplæg baseret på min tilgang til dominans men reflekterende over den udvikling vi alle gennemgår i denne skønne verden af kink. Der vil således være plads til både de nye og nysgerrige samt de veletablerede og rutinerede, ligesom jeg forventer at inddrage de deltagende i snakken om dynamikkerne i D/s. Jeg lever 24/7 som Ejer og Herre over min slavinde Nova c.

Verden set fra Toppen.

Doktor Frank vil med udgangspunkt i sit eget liv tage deltagerne gennem håndgribeligheden i Dominansens univers. (blidt suppleret af sin underkastede c)

I år har Doktoren udviklet et helt nyt koncept til sit oplæg, der hudløst ærligt vil forsøge at videregive op- og nedture i en verden af D/s. Der vil med inddragelse af publikum, blive stillet skrapt på:

Dominant og hvad så?
Seriøs D/s, hvad er det?
Forholdsdynamik.
Engagement.
Er du på eller har Dominansen forladt bygningen?
Hvad f…. laver jeg egentlig?
Når kortet ikke stemmer med terrænet.
Er jeg “over the Top”?!
Topdrop, finds det?
Hvordan udvikler man en gammel sat stymper?
Gammel og træt men stadig ung og sprød?
Styring fra bunden contra meldepligt.
Dominans og arbejde.
Når jeg dør, hvis jeg dør.

Dette oplæg bygger videre på “BDSM for begyndere”, og supplerer nova c’s “Submission for viderekomne”, men de tre workshops kan sagtens indtages hver for sig.
Det er den workshop, du skal gå til, hvis du gerne vil vide mere og få inspiration til udvikling af din egen D/s-stil. Doktoren vil gerne provokere eller skubbe til din indre selvtilfredse Dominante og give dig motivation til at stramme den mentale cilice en tak til. Det er humørfyldt, direkte, og energirig kommunikation, der vil forsøge at give dig noget med – uanset om du er nystartet eller en garvet Dom der har styret verden i årtier. Eller om du bare er interesseret i at høre mere om begrebet dominans.

Foregår udelukkende på dansk.