Mandlig Top Sporret

Sporret for de Mandlige Toppe foregår i største rum i Kink club, Stalden. Hvor emner spænder imellem stortset alt inden for BDSM Flogger, nåleleg, Dominans, mindfuck, spanskrør, sounds, padler, hvordan man opbygger et game og meget mere. Det hele afhænger af deltagerne. Hvilke emner, hvornår og hvor meget. Så vi sikre os at DU får mest muligt med hjem.

Thrills & pleasure

Thrills & pleasure

Kink Club Underviser
Cavas-Homine

Cavas-Homine

Kink Club Underviser

Cavas-Homine er en dominant herre som lever i et 24/7 forhold med Hans lille pige.
Han sætter pris på de solide gamle dyder, krydret med et lyserødt Ddlg forhold. Disse to ting praktiseres med stor succes samtidig.
Han bevæger sig indenfor medical play, impact play, strøm, singletails og solid dominans.
Han er også uddannet akupunktør og har en spændende viden om hvor det gør ondt at trykke og stikke på kroppen.
Derudover gør han sig inden for erotisk og hardcore BDSM fotografering og video.

Whip Master K

Whip Master K

Kink Club underviser

Whip Master K, som nicket lyder så har Whip Masteren en forkærlighed for slagredskaber og meget gerne floggere.
Gennem mange år har Whip Master K haft et fast forhold med sin partner missA. Sammen har de taget rundt i det danske BDSm miljø både foreninger og klubber. Hvor gamet især har haft fokus på både smerte og Dominans i en dejlig blanding.

De har sammen undervist i Kink Club ved flere lejligheder, hvilket vi er utrolig stolte og glade for.

På Dominans siden har han en spændende tilgang som tager udspring i det forhold han lever i, og man fornemmer dybden og intensiteten i hans Dominans
Han præsenter det på en spændende måde.

 • Piske
 • Piske teknik
 • Dominans fysisk
 • Mental Dominans
 • Mindfuck
 • Spanskrør
 • Singletail
Dan Lei

Dan Lei

Kink Club underviser

Dan har gennem en del år undervist i mange ting inden for Sm og Dominans.
Han har en stor forkærlighed for pisken (flogger) 
Liste over emner 

 • Piske for begynder 
 • Piske for øvet 
 • Pisk for meget øvet 
 • Violet vand 
 • Nåle lege 
 • spanskrør 
 • paddles 
 • Dominans fysisk 
 • Dominans mentalt 
 • Dominans mentalt med fokus på en følelse 
 • BDSM førstehjælp
 • BC 

Er ejer af hjemmesiden sadistenstoolbox.dk hvor der også ligger en masse guides til BDSM udøvelse m.m.

Kvindelig Top Sporret

I Roissy vil der være et spor for de Kvindelige Toppe. Hvor emner spænder fra floggers, padler m.m. og opbygning og sammensætning af en leg.
Bondage med lædermanchetter, metalmanchetter, tape, basisreb og fuld mumificering og diskutere typerne af bondagescene og sikkerhed.
Sensorisk afsavn og manipulering af de 5 sanser i din sub for at tage dem dybere ind i en scene.
Orgasmekontrol, benægtelse, ødelagte orgasmer, kanter
Forskellige typer af spilledynamik – sadist og masochist, ejer og slave, skift, legepartnere, pick up play, langdistance leg osv. og hvordan du finder ud af, hvad der er det rigtige for dig
Samtykke, sceneforhandlinger, sikkerhed, hvordan man opretter en scene, hvordan man finder din dominerende stil osv.
Langdistance og leg på afstand.

Slavepositioner og måder at tjene og holde dynamikken på. Hvilke emner, hvornår og hvor meget. Så vi sikre os at DU får mest muligt med hjem.

Lærke

Lærke

Kink Convention Underviser

I det kinky univers er jeg mest til reb, dominans og intimitet.
I mit hverdagsliv er jeg let provokeret og grænsebrydende. Jeg har i mange år søgt efter hvem jeg er og jeg tror ikke jeg er nået til et færdigt resultat, heldigvis. Jeg er professionelt uddannet arkitekt men arbejder som lektor og har derfor lidt undervisningserfaring. Jeg underviser desuden i bondage i KinkClub
Jeg har levet i etisk ikke monogamt forhold i omkring 11 år og er mere bevidst dykket ned i de åbne kærlighedsrelationer i de sidste 5 år ca. Jeg lever i dag polyamarøst med tre kærlighedsrelationer. Alle hvor vi leger med dominans og magtforhold i det seksuelle.
Min tid i det mørke er gået fra en rolle som udelukkende submissiv til også at opdage min dominante side, der er heldigvis plads til begge. Jeg besøger gerne alle typer af swingerklubber, BDSM klubber og foreninger, både i Danmark og udlandet.

Vicky of Bondatrix

Vicky of Bondatrix

Kink Convention Underviser

These workshops will be run by Vicky of Bondatrix.com. Vicky has been on the Fetish scene for over 23 years, running workshops and a fetish business for 18 of those and has presented at Kinkfest, the Rome BDSM conference, Dublin wicked workshops, Erotica, Skin Two, the BBB, to name a few. Bondatrix runs a YouTube channel of How To kink videos – look up Bondatrix. Vicky is a specialist in many practical impact play and bondage techniques, as well as the psychology of putting everything together to create a wonderful play session. Bondatrix has won the International Bondage awards and the UK Fetish Awards. This is a fantastic opportunity to come and learn with one of the most established workshop presenters on the UK fetish scene. As well as having some fun trying various pieces of fetish equipment and seeing how they feel! There will the opportunity to buy Bondatrix.com equipment during and after the classes, as well as a selection of Bondatrix’s products. Cash and cards accepted. There will only be a very small selection of the website’s 500+ products so if you are interested in a specific item please message Bondatrix before the event. This is a great chance to buy Bondatrix items in person, without having to pay the postage and customs fees for shipping from the UK!

Bondage Sporret

På Bondagesporet i Dante, kan man deltage, hvis man lige akkurat kan binde snørebåndeneI på sine sko. Når man går hjem søndag eftermiddag, har man lært, hvordan man sikkert kan få sin partner op og hænge i rebene.

Brian

Brian

Kink Club Underviser
Anders

Anders

Kink Club Underviser

Anders er en af vores faste undervisere til bondage hver torsdag.

Surprice for sub’s

I Chamber vil der være flere ting for de underkastede. Der vil være noget subtalk, nejekursus m.m.

missA

missA

Kink Convention Underviser

Til daglig er jeg kendt som et lyttende, reflekteret, smilende, udadvendt og positivt menneske. Jeg elsker de gode debatter og den åbenhed jeg møder i miljøet. Jeg er særligt optaget af de psykiske aspekter af D/s relationerne, da de afspejler den dybde og indsigt jeg altid har søgt. At jeg kan overlade den fulde kontrol og styring til Herren, og i blind tillid stole på, at Han passer på mig, at Han bærer mig og udvikler mig til at være den bedste udgave af mig selv. Det giver ro og balance, i en ellers kontrolleret og hektisk hverdag, med rigtig mange bolde i luften. Jeg nyder at formidle og tale om vores skønne univers, og arbejder da også professionelt med både undervisning, kommunikation, psykologisk indsigt og nonverbal kommunikation, så jeg glæder mig rigtig meget over, igen at få mulighed for at stå på scenen til KC-Konventet, og glæder mig til en fantastisk weekend i det sorte univers.

Mette (Hans lille pige)

Mette (Hans lille pige)

Kink Club Underviser

CavasHomines bedre halvdel.

PleaSurelass

PleaSurelass

Kink Club Underviser

Thrills bedre halvdel.