Jeg husker da jeg selv startede med at lege med BDSM og ikke mindst det at komme i klub. At jeg blev inspireret af at se de andre lege eller tale om emner, som jeg rigtig gerne ville kaste mig ud i. Men jeg havde svært ved at finde info om det. Og det var ikke alle dem, man talte med, der havde den store lyst til at dele info.

Netop derfor laver vi i KC workshops inden for alt muligt. Hvor vi prøver at gøre det så nemt for folk at komme i gang med lige det de synes er fedt. Vi tilbyder også noget som kun er for bunde.

Denne weekend har kun fokus på det at være ny, og at lære lige det DU ønsker, det vil sige at vi ikke laver en stor forkromet plan for hvad workshopsene skal indeholde vi har nogle temaer men indholdet er op til dig. Vi tager udgangspunkt i de deltagere der møder op og det de gerne vil lære. Det stiller store krav til os, som undervisere, og det betyder at vi har været ude og finde nogle af de dygtigste vi har kunne få fat i, som har en meget bred viden og erfaring.
Sådan, at der er så lidt forberedelse som muligt, samt at det udstyr der skal bruges er tilstede.

Denne weekend vil man kunne hente noget der minder om 3 års erfaring, på bare to dage, så hvad er der at betænke sig på?

Du kan købe billetten her.

På Bondagesporet i Dante, kan man deltage, hvis man lige akkurat kan binde snørebåndeneI på sine sko. Når man går hjem søndag eftermiddag, har man lært, hvordan man sikkert kan få sin partner op og hænge i rebene.

I Chamber vil der være flere ting for de underkastede. Der vil være noget subtalk, nejekursus m.m.

I stalden vil der være et spor for de Mandlige Toppe. Hvor emner spænder imellem stortset alt inden for BDSM Flogger, nåleleg, Dominans, mindfuck, spanskrør, sounds, padler, hvordan man opbygger et game og meget mere. Det hele afhænger af deltagerne. Hvilke emner, hvornår og hvor meget. Så vi sikre os at DU får mest muligt med hjem.

I Roissy vil der være et spor for de Kvindelige Toppe. Hvor emner spænder fra floggers, padler m.m. og opbygning og sammensætning af en leg.
Bondage med lædermanchetter, metalmanchetter, tape, basisreb og fuld mumificering og diskutere typerne af bondagescene og sikkerhed.
Sensorisk afsavn og manipulering af de 5 sanser i din sub for at tage dem dybere ind i en scene.
Orgasmekontrol, benægtelse, ødelagte orgasmer, kanter
Forskellige typer af spilledynamik – sadist og masochist, ejer og slave, skift, legepartnere, pick up play, langdistance leg osv. og hvordan du finder ud af, hvad der er det rigtige for dig
Samtykke, sceneforhandlinger, sikkerhed, hvordan man opretter en scene, hvordan man finder din dominerende stil osv.
Langdistance og leg på afstand.

Slavepositioner og måder at tjene og holde dynamikken på. Hvilke emner, hvornår og hvor meget. Så vi sikre os at DU får mest muligt med hjem.