new kinksters

Fredag den 23. Oktober til søndag den 25. oktober

Nu har du muligheden for at stifte nærmere bekendtskab med BDSM miljøet på en tryg og afslappet måde med en weekend for new Kinksters. Det som du tager med dig fra denne weekend er 3 års viden omkring BDSM miljøet, og for at dette kommer til at ske er det eneste du skal gøre er at købe en billet, og dukke op ved klubben hvor Dan Lei og Carina Grøn Jakobsen vil stå udenfor og tage i mod, du skal komme i almindeligt pænt tøj, som du har det godt i og deltage i de forskellige oplæg og workshops. Du behøver ikke medbringe andet end sig selv, alle redskaber stiller klubben til rådighed.

Fredag
Weekenden startes fredag kl 19:00, hvor Dan Lei og Carina Grøn Jakobsen vil stå på parkeringspladsen og tage imod, samt vise rundt i klubben inden aftenens oplæg starter kl 20:00. Aftenens oplæg handler om BDSM fra start til slut, hvor der bliver gået i dybden med de ting man skal tage hånd om før, under og efter leg. Disse elementer indebærer forhandling i forhold til leg, hvordan man laver et mindfuck, hvordan man udøver fysisk dominans og hvordan man leger med smerte. Der vil også bliv gået i dybden med aftercare og opsamlingen, samt i alle elementerne vil der blive snakket om sikkerheden i det.

Lørdag
Lørdag starter kl 10, hvor Karina Boeriis starter med et oplæg omkring smertehåndtering, hvor hun vil dele ud af sine egne erfaringer med hvordan man arbejder med smerter, samt give input til hvordan man håndtere den smerten og kanalisere den det rigtige sted hen. Herefter vil der blive serveret frokost som er lidt lækkert, så man ikke kommer til at sulte. Efter vi har fået noget at spise skal vi lidt på benene, når Dan Lei og Michael Holm afholder et workshop med Singletails, hvor de vil lærer os noget om anatomien, hvor man må slå på kroppen, vejen til subspace og så vil de vise noget om basic cracks. Så tager vi en kort pause, som bliver efterfulgt af et lækkert oplæg omkring de gamle dyder/ritualer i forbindelse med et dominans/submissiv forhold. Og lørdagen afsluttes med at Dan Lei afholder en workshop om bloodchoke/breathecontrol, her vil der blive lagt stor vægt på sikkerheden og første hjælp, samt hvordan man gør, de forskellige greb og teknikker.

Søndag
Søndag starter kl 10:00 hvor vi starter med at hygge os med nåle for begyndere, hvor Michael Holm vil fortælle noget om nåle hygiejne, hvor man må stikke og lærer os at lave en endorfinknap, samt mulighed for at vi selv kan afprøve nogle af tingene under hans vejledning. Herefter skal vi have stillet sulten med en gang frokost. Og så slutter vi søndagen med at Dan Lei afholder et workshop om floggere, her vil han lærer os hvor på kroppen man må slå, hvad man må slå med og hvor hårdt, samt han vil vise os vejen til subspace. Og hermed slutter en lærerig og spændende weekend.