MaestroBD KinkClub underviser og workshop holder

Davide LA Freca, kendt som MaestroBD er en ikke helt gængs instruktør og lære indenfor kinbakushi, Bondage og Shibari. Han er den eneste italienske certificerede Yikimura Ryu Kinbaku stil. Født i 1971 i Rom og bosiddende i Italien.
I 90erne opdagede Davide Bondage og det åbnede hans vej in i BDSM verdenen, i begyndelsen via datidens SM Magasiner og deaf følgende selvlæring hvilket førte til hans egen stil opbygget af vestlig og Shibari teknikker.
Efter den tids åbenbaring besluttede han at blive en del af kulturen og shibarien som kunstart. Davide har siden da aktivt deltaget i udvikling. udstillinger og workshops kombineret med hans store ønske om at lære fra sig. Og har herigennem opnået stor anerkendelse i såvel Italien som internationalt.

Masetro BD har siden 2004 undervist i Bondage og BDSM teknikker, og har afholdt workshops overalt fra Sicilien til Reykavik. Her har han givet instruktioner og undervisning indenfor Sikkerhed, Shibari og BDSm.
I 2011 opdager han den klassiske Shibari og begynder målrettet at lære af de japanske sensi, og afprøver flere forskellige stile. Fra 2014 lægger han sig fast på Yukimura Ryu og påbegynder sin træning hos Senei Yukimura Haruki. I dag er MasetroBD en af de mest anerkendte shibari instruktører i Italien og driver 6 Shibari Dojo’s i Italien. Desuden tilbyder han private undervisninger, samt deltager løbende i diverse events overalt i Europa.

MasestoBD er kunstner og artist han giver jævnligt opvisninger i Shibari kunsten, samt teatralske Bondage rundt om i Europa og i enkelte tilfælde ligeledes i fjernøsten. Senest som den eneste Italienske deltager på Onawa Asobi in Tokyo in 2016 and 2017.

Davide “MaestroBD” La Greca:
FB https://www.facebook.com/maestrobd.davidelagreca
FB https://www.facebook.com/MaestroBD.Kinbakushi
FET https://fetlife.com/users/180752
LNK https://www.linkedin.com/in/maestrobd