april, 2023

22apr13:3017:30Bondage workshop med Rikke og Claire13:30 - 17:30 Pris: 400kr PARKERING: PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

Pris

400kr

Vis hele teksten

Events detaljer

Denne workshop omhandler opbygningen af en session, hvor vi arbejder på at sætte rammerne for at kunne sikre længere og mere dynamisk legetid.
Vi vil særligt dykke ned i redskaber til flow shifts, både i forhold til afstand og rytme, samt lære om hvordan man gør ting med intention. I den forbindelse vil vi bl.a. øve teknikker med midlertidige rebtilføjelser, der kan hjælpe med at gøre det enten lettere eller hårdere for modellen, alt efter hvad man ønsker i situationen. Her træner vi også at læse modellens signaler.
Det bliver en dag med masser af inspiration, som alt i alt gerne skulle gøre jer endnu mere flyvende og sikre i deres leg med reb fremadrettet.
Undervisere: Rikke og Claire. Rikke har bundet i ca. 10 år, og været til en del workshops både nationalt og internationalt. Claire har været model ca. 8 år, og har en unik forståelse af rollen. Hun formår at give modellerne utrolig meget til at gøre deres reb oplevelse endnu bedre.

Krav: Både model og rigger skal, som minimum, være komfortable med at være i en semisuspension. Det vil sige, at man skal have forstand på suspensionslåse, da vi skal arbejde med transitions.

Pris 400kr

Tidspunkt

(Lørdag) 13:30 - 17:30

Adresse

Kink Club Skive

Bilstrupvej 13A

PARKERING

PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

X