april, 2020

18apr(apr 18)20:0019(apr 19)02:00Breath Play Night20:00 - 02:00 (19) Pris: 125kr

Pris

125kr

Vis hele teksten

Events detaljer

Vores krops evne til at fungere er direkte knyttet til vores evne til at trække vejret. I BDSM’s verden betragtes åndedrætskontrol som ‘Edge Play’, en praksis, hvor bunden bogstaveligt talt lægger sit liv i toppen’s ​​hænder. At afgive kontrol spiller en stor rolle i den glæde, man får ved denne oplevelse.

Tillid er den store faktor i denne praksis, da bunden kan blive ekstremt sårbar. Denne udveksling af sårbarhed og kontrol er porten til at få glæde ud af risiko for bund og top.

Hvis det ikke gøres korrekt, kan denne praksis resultere i alvorlige konsekvenser som lammelse, hjerteskade, uoprettelig hjerneskade og død. Husk, at iltmangel kan forårsage permanent hjerneskade. Men husk også at det bruges meget indenfor kampsport, som er noget mere ukontrollerede forhold, da det sker under en kamp.

Det er svært at sige, hvad der er sikkert og hvor længe, ​​men denne praksis anbefales ikke til mennesker med hjerte- eller luftvejssygdom. Det vigtigste råd, vi kan give, hvis du planlægger at udøve åndedrætskontrol af dig selv er: Gør IKKE DET!

Der er forskellige måder, hvorpå deltagere kan vække ved midlertidigt at skære iltforsyningen til hjernen:

Åndedrætsbegrænsning: Brug hænder, tape, gags osv. Til at lukke næseborene og blokere munden. Det praktiseres normalt, mens bunden er begrænset. Det er meget vigtigt, at toppen er i stand til at reagere øjeblikkeligt, hvis bunden har brug for luft, så alle knebler og åndedrætsbegrænsende klemmer skal kunne frigøres omgående, hvis nødvendigt.

Lufttætte masker og hætter: I masker kan luftindtaget let manipuleres for at begrænse luftstrømmen. Der er en lang række masker og hætter lavet med mange forskellige materialer på markedet, men før du får en og leger med det, skal du tænke på, hvor brugervenligt dit valg er. Bliv fortrolig med dit valg, spørg medarbejderne i dine lokale voksenbutikker om, hvor brugervenlig enhver given maske kan være, og husk, at du muligvis skal tage den af ​​i en fart.

Genindånding: Genindånding er en praksis, hvorved mængden af ​​ilt i luften gradvist reduceres ved indånding i et lufttæt reservoir; resultatet er en stigning i koncentrationen af ​​kuldioxid i blodet. Brugen af ​​en plastikpose over hovedet eller en åndedrætsblære, der bruges til anæstesi, bruges ofte inden for denne praksis. Der skal udvises stor omhu, når man udøver denne praksis, da det kan resultere i kvælning.

Tidspunkt

18 (Lørdag) 20:00 - 19 (Søndag) 02:00

X