august, 2021

07aug(aug 7)14:0008(aug 8)02:00Fødselsdags reception & fest14:00 - 02:00 (8) Pris: GRATIS ENTRE PARKERING: PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

Pris

GRATIS ENTRE

Vis hele teksten

Events detaljer

Corona og en frygtelig masse byggeri, har gjort at vi helt har glemt vores fødselsdag, som egentlig er den 6. juli. Det kan vi ikke helt nå at være klar til.
Men det sidste års tid under corona og gjort at vi jo har vænnet os til udskudte fødselsdage. Så vi hoppe lige med på den bølge.

Men lørdag den 7. August vil vi meget gerne invitere til reception på nybyggeriet og fødselsdagsfest.

Dørene åbner kl 14:00 med fri entre.

De nyeste rum i klubben vil blive afsløret og forhåbentligt taget i brug.

Kink Club åbner senere dørene til en kæmpe fest. Med en fed streg under FEST.

Der vil blive spillet musik som vi kan danse og feste til hele aftenen og så længe vi må, hvilket skulle udvides til kl 02:00.

Baren vil have et til lejligheden stort bar & drinkskort.

Denne aften vil med andre ord ikke have fokus på leg og BDSM. Meeeeeeen vi fejre jo at vi ER sadomasochister, så vi regner da bestemt med at der vil være en masse leg rundt omkring i klubben.

Vi håber i vil iføre jer, jeres flotteste og fedeste fetish tøj. Hvad end det er uniformer, lak, latex, læder etc. Så vil vi skabe rammerne for en Mega fed fest.

Til gengæld ser det ud til at man ikke behøver et coronapas til den tid. Da den mere eller mindre udfases per 1. august. Da alle som ønsker vaccinen burde være påbegyndt eller være færdig vaccineret til den tid.

Tidspunkt

7 (Lørdag) 14:00 - 8 (Søndag) 02:00

Adresse

Kink Club Skive

Bilstrupvej 13A

PARKERING

PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

X