marts, 2019

02mar20:00Kinky Fastelavns Party20:00 Pris: 150kr

Pris

150kr

Vis hele teksten

Events detaljer

LØRDAG DEN 2. MARTS

De fejrede det i det gamle Rom, de fejrede det i Old-Egypt, amerikanerne kalder det Halloween, vi er selv vokset op med at fejre det… Men INGEN fejrer det som Kink Club nu vil gøre det! Nu er den her: Kink Club satser på at afholde årets og landets mest perverterede og kinky Fastelavnsfest!

Find dit lækreste seriemorder-kostume frem fra garderobens støvede hjørne, kom udklædt som fin prinsesse, en modig musketer, en magtliderlig doktor som udsætter sine patienter for uartige undersøgelser eller sågar en forkinket version af Svampebob Firkant! Anything goes! Dette er årets mest oplagte mulighed for at få udlevet alle de frække rollespilsfantasier din sunde sadomasochistiske hjerne har sammen brygget igennem årene. Med lidt kreativitet kan du være stort set ALT.

Kink Club starter med at byde på en lækker velkomstdrink.
Festprogram:

Kl. 20-21: Kinky photoshoot

Kl. 21: Velkomstdrink

Kl. 22: Slagteknik og masochistisk “tønde”slagning

Kl. 23: Kåring af kattekonge og kattedronning, samt bedst udklædte.

Kl. 23-?: Fri leg

Herudover vil aftenen stå på kinky sadomasochistiske partygames og ægte masochistisk tøndeslagning som alle inviteres til at deltage i, lækkert og hyggeligt selskab med ligesindede og frie udfoldelses- og legemuligheder.

Dresscode er som altid: Fræk, festlig og forførende – og i aftenens anledning: Fastelavnskostumer. Keywords kunne være: læder, latex, lak, goth, lolita, cyber, korsetter, vintage, pin up, femme fatale, regntøj, nøgenhed, stiletter, uniformer, vita wrap, extreme seksuelle udtryk, transparent, tv/cross dressing/gender bender, bodypaint – spørg endelig hvis du/I er i tvivl om et outfit.

Med kærligt beskidte og perverterede hilsner,
Kink Club – som glæder sig til at (gen)se Jer til en fantastisk fest.

 

Entrepris 150kr

Køb billet

https://kinkclub.dk/vare/kinky-fastelavns-party/

Tidspunkt

(Lørdag) 20:00

X