juli, 2019

27jul20:00Kinky Singler mødes i Kink Club20:00 Pris: 150kr

Pris

150kr

Vis hele teksten

Events detaljer

Så er Kink Club klar til at gentage den store succes fra sidste år. Vi køre i grove træk med samme version, selvfølgelig med små justeringer så det bliver endnu bedre.

Denne aften vil der være mulighed for at finde andre som også er søgende efter en legerelation eller måske en fast partner. Hvem ved hvad der kan ske.
Denne aften er der mulighed for både singler og par at komme og finde en legerelation. Der bliver udleveret navneskilt som signalerer om du er Top, bund eller primært til bondage. Sorte for Top og hvide for bund og røde til dig der er til bondage. Så er muligheden for kontakten bliver nemmere.

Kl 18 mødes vi på en restaurant i Herning -Hvor vi spiser sammen inden vi kører i Kink Club ca kl 20.
Meld dig til spisning så vi har mulighed for at bestille bord.

Kl 20 åbner vi klubben hvor lokalerne vil være indrettet til samtale, med små hyggekroge.
Vi byder på et lille glas bobler og lidt frugt.

Der vil i løbet af aftenen være en BDSm udgave af speed dating med en lille tvist.

Så nu har du – og din eventuelle partner – chancen for at finde din/jeres næste legekammerat/partner M/K/T inden for vores SMukke verden. Vi håber på, at mange skønne matches vil finde sted igen.

I Kink Club deler vi ikke de søgende op efter køn. Vi deler dem op efter deres rolle, dvs. Top og bund. Hvis du er switch, må du beslutte dig for, om du er mest søgende som Top eller som bund.

Selve speeddatingen foregår på den måde, at hver Top og bund får 2 minutter til at tale sammen. Toppene sætter sig ved hver deres bord, hvor de bliver under hele seancen, og bundene rokerer derefter imellem dem. Når de 2 minutter er gået, skal der skiftes samtalepartner, hvorfor bundene rykker videre til den næste Top.

Slår det gnister mellem dig og din nye legekammerat, må I gerne lege efter speeddatingen.Der vil også i løbet af aftenen være noget underholdning/show.

Vi vil naturligvis forsøge at skabe de bedste rammer for at i kan lære hinanden at kende og komme i snak. Så vi har derfor et par ideer med til aftenen.

Pris 150kr

Køb din billet her.

Køb billet

https://kinkclub.dk/vare/kinky-singler/

Tidspunkt

(Lørdag) 20:00

X