august, 2022

13aug(aug 13)19:0014(aug 14)02:00Play Night & 3 redskaber19:00 - 02:00 (14) Pris: 125kr PARKERING: PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

Pris

125kr

Vis hele teksten

Events detaljer

Dette er en alm play night, men der er også mulighed for at deltage i gamet 3 Redskaber, se mere længere nede. Der kan samme aften være et arrangement anden sted i klubben. Så hvis du ikke føler det særlige arrangement passer dig, så har vi stadig alm. åbningsaften, Play Night.

I Kink Club kan du dyrke BDSM i stemningsfulde og lækre omgivelser, som er indrettet til leg. Men vi mødes også for at snakke åbent om BDSM og alt muligt andet, og naturligvis for at lege med vores seksualitet.

Diskretion er en ufravigelig regel, både for hjælpere og for gæster. Det sikrer trygge rammer for os alle.
Vi har en simpel regel om, at alle bedes tænke over deres påklædning for at være med til at skabe en lækker stemning for BDSM.

3 Redskaber er et game der tager udgangspunkt i “Stalden”. Her finder en Dominant og en underkastet en bås. Der efter går de Dominante en bås til højre, hvor de finder 3 redskaber frem fra den pågældendes kuffert. Ligger de 3 redskaber frem og går derefter tilbage til sin egen bås.

Hvor der jo så burde ligge 3 redskaber fremme. Derefter skal den dominant gennemføre et game med kun disse 3 redskaber. Hvilket giver den dominante en ny måde at tænke og gennemføre et game.

Tidspunkt

13 (Lørdag) 19:00 - 14 (Søndag) 02:00

Adresse

Kink Club Skive

Bilstrupvej 13A

PARKERING

PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

X