maj, 2021

29may7:00 pm11:59 pmPlay Night7:00 pm - 11:59 pm Pris: 125KR

Pris

125KR

Vis hele teksten

Events detaljer

Så må vi endelig åbne igen…!

Trods Coronanedlukning så har de seneste måneder i Kink Club summet af aktivitet og forandring. Vi har med jeres hjælp fået lavet Kink Club endnu større, endnu federe og endnu bedre.

Vi toppe er altid i kontrol og det er ikke så tit vil bliver udfordret.
Men det er når vi bliver udfordret, at vi udvikler os og vores game. Så vi vil prøve at udfordre jer.
Kl 20 i stalden hvor der er plads til 8 par.
Stiller Toppen sin bund op i en af båsene og åbner sin kuffert op sammen med. Derefter går man ind til side manden og vælger 3 redskaber fra vedkommendes kuffert og ligger dem oven på kufferten og går derefter tilbage til sin egen bås og bund.
Hvor der så er en anden der har valgt 3 redskaber fra ens kuffert. Der er kun plads til 8 par så i skal nok ikke vente med at melde jer.
Og så gennemføre man en leg KUN med de 3 redskaber.

I Kink Club kan du dyrke BDSM i stemningsfulde og lækre omgivelser, som er indrettet til leg og dem har vi forbedret under coronanedlukningen. Men vi mødes også for at snakke åbent om BDSM i bl. a. vores store og hyggelige socialområde og alt muligt andet, og naturligvis for at lege med vores seksualitet.
Diskretion er en ufravigelig regel, både for os, vores hjælpere og for gæster. Det sikrer trygge rammer for os alle.
Vi har en simpel regel om, at alle bedes tænke over deres påklædning for at være med til at skabe en lækker stemning for BDSM.

Men vi er fortsat underlagt Corona restriktioner.

Dette betyder at vi MAX må være 50 personer i klubben. Der vil derfor kun blive solgt 50billetter og disse kan kun købes via hjemmesiden.

Ved ankomst skal der fremvises corona pas, som er en max 72 timers gammel negativ test eller fuld vaccination.

Når man går rundt i klubben skal der bæres mundbind. Dette må dog aftages når man leger eller når man sidder ned i socialområdet.

Vi glæder os til at se jer.

Køb billet

Tidspunkt

(Lørdag) 7:00 pm - 11:59 pm

Adresse

Kink Club Skive

Bilstrupvej 13A

X