april, 2024

27apr02:0007:00The Roissy Cirkle02:00 - 07:00 Pris: 200kr per person PARKERING: PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

Pris

200kr per person

Vis hele teksten

Events detaljer

Kink Club sætter D/s I højsædet når Dominans og underdanighed får fuld fokus og giver de bedste rammer til at lade det ske.

Dette arrangement henvender sig til alle par og singler med interesse for BDSM, både garvede udøvere, men også nybegyndere. Så er du måske en af dem der har læst eller set Fifty Shades of Grey og tænkte at det var frækt, så har du her muligheden for at udforske din indre Dominante eller underdanige side.

Aftenen begynder med en velkomst fra Grandmasteren. Her vil reglerne for aftenen blive forklaret og gennemgået. 

Grandmasteren udpeges inden eventet og vil ikke være den samme hver gang. Grandmasteren kan genkendes på hans langstok/stav.

I The Roissy Circle består et par af flere forskellige konstellationer, det kan være af en Dominant og en underdanig, dog kan et par også bestå af 2 Dominante og 1 underdanig, eller 1 Dominant og 2 underdanige.

En af faktorerne som er med til at skabe The Roissy Circle stemningen er deltagernes påklædning. Der vil derfor være en forventning om, at alle bidrager til dette.

For de Dominante er dresscoden lidt mere op til den Dominante. Det kunne evt. være uniform, jakkesæt, læk, læder, fetich som giver Ham/Hende det ønskede udtryk som vedkommende befinder sig bedst i som Dominant.

For de underdanige kvinder skal de helst gå med numsen bar eller i det mindste, så man kan se den igennem tyndt stof. Underdanige mænd må gerne have frække tights eller andet på der dækker de ædlere dele, men må også gerne være nøgne. Beklædningen skal i øvrigt være fræk.

De underdanige skal bære halsbånd, så det klart og tydeligt vises at dette er den underdanige.

 

REGLER:

 • De underdanige skal hilse med respekt på de Dominante ved at neje/bukke for vedkommende.
 • De underdanige må ikke sidde på stole, sofaer eller lignede. De underdanige sidder på gulvet. Dog må de underdanige gerne låne et skind fra kisten, at sidde på.
 • Det er, naturligvis, den underkastedes pligt at sørge for at den Dominante er forsynet med drikkevarer og mad.
 • Den underdanige må ikke tale, kun når denne bliver spurgt eller får lov. Dog må der i baren tales frit.
 • En underdanig går aldrig foran sin egen Dominante, kun i tilfælde hvor den Dominante befaler det i forbindelse med fremvisning eller ydmygelse etc.

 

En underdanig kan til enhver tid sige Cirkus dette betyder definitivt stop. Dette SKAL respekteres af alle Dominante. Hvis GrandMasteren observere det blive sagt, så kan han/hun træde til. Er GrandMasteren ikke i nærheden, så kan alle deltagere kontakte ham/hende, uanset om man er Top eller underdanig.

 

Som single sub er der to måder at deltage på

 1. er at du møder op med din playliste og og forhåbentlig finde en Top der passer sammen med din playliste.
 2. at du på forhånd tager kontakt til en af de deltagende Toppe og komme under h*n vinge. Dette betyder at h*n prøver, at matche dig med en af de deltagende single Toppe.

Som single Top kan du deltage på to måder 

 1. er at du møder op og finder en single submissiv med en playliste der passer til dine ønsker
 2. at du tilbyder dine kompetencer til en Dominant i et par, som evt. kunne bruge dine kompetencer.

Som Dominant i et par kan man ligeledes deltage på flere måder.

 1. som Dominant i et par, så kan du tage en single sub under din vinge, hvor du enten matcher den submissive med en single Top eller bortauktionere vedkommende på auktionen.
 2. som Dominant med sin faste partner og være monogam.
 3. som et Herskab med to toppe med en eller flere underkastet her kan man også tilbyde at tage single underkastet under sine vinger. 

 

Auktionen:

Der vil i løbet af aftenen blive afholdt en auktion på de submissive, hvis Dominante ønsker at bortauktionere for en oplevelse. Samt de single subs som ønsker at blive auktioneret.

Auktionen. starter med en præsentation af de underkastede hvor de først bliver udstillet og kaldt frem én ad gangen.

Hver underkastet vil blive auktioneret for en service. Dette kunne være at servere drikkelse på en bestemt måde, en oplevelse med nåle, bondage, etc etc etc. det er kun fantasien der sætter grænser.

Uanset hvilken service der tilbydes, vil den blive udført i løbet af The Roissy Circle aftenen, og ingen yderligere forpligtelser ude over denne aften vil være aftalt.

Betaling ved auktionen foregår ved KC-penge. Som en del af billetten udleveres der til alle Toppe et antal KC-penge. Ønsker man så at have flere KC-penge end de udleverede, så må man lave en aftale med Toppe der ikke ønsker at deltage i Auktionen.

Vi forbeholder os retten til at foretage små ændringer i arrangementet.

Pris 200kr per person.

Tidspunkt

(Lørdag) 02:00 - 07:00

Adresse

Kink Club Skive

Bilstrupvej 13A

PARKERING

PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

X