oktober, 2018

26oct(oct 26)18:5928(oct 28)16:00Weekend Workshop med MaestroBD18:59 - 16:00 (28) Pris: 900kr

Pris

900kr

Vis hele teksten

Events detaljer

Så er vi klar til at gøre det igen!

En hel weekend med workshops, med en international anderkendt instruktør, og så for kun 900 kr. Weekend billetten giver adgang til alle 4 workshops, samt PlayNight fredag og Workshop fest Lørdag.

Kan du kun en enkelt workshop eller en enkelt dag, kan du også købe det.
Køb billetten her.

Fredagsworkshop kl. 19.30 – 21.30 Forhandling af en seance.

På denne workshop lærer vi, hvad det vil sige at forhandle rammerne for en seance, og hvad det betyder, og ikke mindst hvordan dette kan bidrage til et endnu mere tilfredsstillende resultat for alle involverede parter også hvis du ikke kender din legerelation på forhånd.

Læs mere længere nede under uddybelsen.

Lørdag formiddag kl. 11.00 – 13.00 Bondage let øvet

I denne workshop vil du lære tre bindinger beregnede for letøvede inden for den traditionelle Shibari:

• En Takatekote
• Et Hipharness
• Og en Hishi Gote binding

Og så kommer du også til at stifte bekendtskab med ”Beauty of pain” som den findes i Itoh Seyu traditionen.

Læs mere længere nede under uddybelsen

Lørdag eftermiddag 15.00 – 17.00 Hands up

I denne workshop kommer vi til at lære, hvordan vi i leg bruger hænderne, som instrument for stimulation og smerte, og hvordan de kan erstatte alle kendte mekaniske værktøjer på markedet med deres manuelle tilgang

Læs mere længere nede under uddybelsen

Søndag middag 12.00 – 14.00 Shame

I denne workshop, skal vi udforske og eksperimentere og øve os i, hvordan man oplever denne følelse og anvender den i vores seksualitet når vi leger i BDSM sammenhænge.

Læs mere længere nede under uddybelsen

Læs mere om Davide her.

Workshops:
Forhandling af en seance:
Foretrækker du en forud forhandlet S/M seance eller impulsiv leg?
Et møde i mørket ved et tilfælde kan være dejligt, spændende og ophidsende. Men en godt organiseret seance kan jo gøres endnu mere hot og ophidsende.
Men hvad er forskellen på dem?
På denne workshop lære vi hvad det vil sige at forhandle og hvad det betyder, og ikke mindst hvordan dette kan bidrage til et endnu mere tilfredsstillende resultat for alle involverede parter.
Et game baseret på usagte forventninger, ukendt fysiske og mentale tilstande og ukendt moralske standarder, på ukendte motiver, kan lykkes. Men der er ingen garanti.
Så lad os undgå de ødelagte relationer og lad os spørge os selv: ”Hvad behøver jeg? Hvordan skaber jeg tillid? Hvor vil vi hen med dette?” Lad os stille de rette spørgsmål, lægge mærke til kropssproget, fokuserer på grænser og øge sikkerheden så meget som muligt. Selv hvis vi kun har ganske lidt erfaring med leg og BDSM.

Bondage letøvet
Shibari eller Kinbaku som det også hedder, er en kunstart indenfor Japansk Bondage og reb leg. Det er smukt og medrivende, det har en meget lang og rig historie med dybe rødder i den japanske kultur.
I denne workshop vil du lære tre bindinger beregnede for let-øvede inden for den traditionelle Shibari:
En Takatekote
Et Hipharness
Og en Hishi Gote binding

Når disse er på plads vil vi begynde at bruge disse bindinger til Semi-suspensions og fulde Suspensions efter den traditionelle Japanske stil.
Workshoppen vil vi gøre dig fortrolig med teori og begreber i Kinbaku, herunder ellementer som MA, tensionspænding og Azukashi. Og vi tager også en afstikker til ”Beauty of pain” som den findes i Itoh Seyu traditionen. Altså hvordan du kan lege med smerte når du binder.

For at deltage i denne workshop behøver du at kunne mestre de basale færdigheder i Kinbaku, en bunny/model og et sæt af reb.

Hands Up

Nogen gange ser jeg på mine hænder og tænker på all de historier som de rummer. Og på hvad de har ”set” men som øjne ikke kan fortælle.

Hænder er det bedste SM værktøj som vi har. De er altid med os og vigtigst af alt så er de vores mest fleksible multiværktøj.
Hænder er perfekte instrumenter, de kan slå, stramme, skubbe, trække eller endda glide alle steder. De kan være kærtegnende og venlige, onde, lette eller tunge som en grovsmeds hammer, men de kan også give og udløse nydelse eller smerte. Alt sammen med en utrolig akkuratesse.

I denne workshop kommer vi til at lære hvordan vi bruger hænderne i seancer, som instrument for stimulation og smerte samtidig med de kan erstatte alle kendte mekaniske værktøjer på markedet med deres manuelle tilgang

Vi skal lære at bruge vores hænder på den bedste måde, så vi kan opbygge og gennemføre en perfekt seance uanset hvor og hvornår vi vil lege.

Shame:

The sinner heard and feign’d not, but toward me
His mind directing and his face, wherein
Was dismal shame depictured, thus he spake: (Inferno XXIV; Dante Alighieri)

Skam er en af de mest kraftfulde følelser mennesker kender. Vi kender den alle fra barnsben foran en forælder, en lære eller andre autoriteter.
Skammen er også for nogen et fantastisk afrodisiakum som kommer af vores fantasi og vores erfaringer.
I denne workshop, skal vi udforske og eksperimentere og øve os i hvordan man oplever denne følelse og anvender den i vores seksualitet når vi leger i BDSM sammenhænge
Vi kommer til at opleve skammens ydmygende udtryk i dens menneskelige og naturlige form, i den sociale sammenhænge når nu personen leger med og skifter sin natur overfor partneren.
Og vi kommer slet ikke til at skulle skamme os over den lyst det vil udløse

Køb billet

http://kinkclub.dk/vare/workshop-weekend-maestrobd/

Tidspunkt

26 (Fredag) 18:59 - 28 (Søndag) 16:00

X