Hvad er KinkConvention

I 2018 var vi i Rom til deres Convention. det var en meget spændende oplevelse og noget helt andet end vi havde oplevet før. En helt speciel stemning hvor alle selv om man ikke nødvendigvis kunne tale hinandens sprog, alle talte BDSM’sk.
der var hele tiden nye og spændende workshops og mennesker. møde andre BDSM kulture og opleve dem. Er bare noget helt særlig og skaber en fælles bobbel.
Vi fik lyst til at lave en dansk udgave. og det blev nemmere da vi sener samme år overtog en BDSM klub. kom drømmen tætter på. så meget at vi i foråret 2019 afholdte vores første.
med 3 spor og ca 24 workshops, og ca 80 gæster. og det var for os ret tydeligt at vi fik skabt noget der var i retning af det vi oplevet i Rom. og efter følgende i Norge og sener i Ungaren.
Inden længe afholde vi vore 4. Con denne gang med 4 spor og mere end 40 workshops og 150 gæster. og i år er der ikke de store restriktioner på så der kommer en del underviser ude fra verden. og forhåbenlig også gæster.
så hvordan foregår det
Jo vi starter torsdag aften med meet and greet hvor der er mulighed for at møde de andre gæster og nogle af underviser. og ikke mindst se klubben.
Fredag efter middag går det løs med workshops. der vil i mellem workshops blive serveret mad til måltiderne. når den sidste workshop er færdig fredag er der play night, hvor man kan bruger klubbens faciliteter som man ønsker.
Lørdag kører vi løs igen med workshops indtil sidst på dagen. Hvor der kommer et ophold i det, hvor man har mulighed for at skifte til fest tøjet osv
Sådan man kan deltage i middagen.
Efter vi har indtaget et dejligt måltid er der stand up ved John Pendel.
og derefter går det løs med et brag af en fest, hvor der bliver leget og snakket i ALLE kroge af klubben.
Igen søndag formiddag går det løs med workshops. ( det betyder at der starter mindst 4 nye workshops hver 90. min
og det hele slutter søndag eftermiddag )

Leave a Comment