Kink Convention 22.-25. August 2024

Der kan opstå ændringer i forhold til undervisere og workshops bl.a. men lige nu er det KUN tilføjelser

Er du klar til at tage dine BDSM-oplevelser til det næste niveau? Hvad med en hel weekend dedikeret til kink og leg? Det er præcis, hvad Kink Convention kan levere. Forestil dig en tre-dages ekstravaganza fyldt med indlæring, der er fokuseret på kink, sociale begivenheder, der bobler over med interessante mennesker, og en forførende PlayParty om lørdagen! Tænk på det som en mini-ferie fra det almindelige liv, hvor du kan dykke dybt ned i verdenen af BDSM, genopfriske din lidenskab eller simpelthen tage en pause fra hverdagens rutiner.

Kink Convention er i fuld sving med forberedelserne, så der sker nye og spændende ting hele tiden. Hold øje!

Men hvem er Kink Convention egentlig for?

Svaret er enkelt: ALLE! Uanset om du er en nybegynder, en erfaren udøver eller en ægte BDSM-ekspert, er der noget for dig. Hvis du har det mindste nysgerrighed omkring BDSM, så er dette stedet at være. Den viden, du vil få i løbet af weekenden, er uvurderlig!

Ved Kink Convention tilbyder Kink Club en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker, lære, dele og finde friske ideer til dit BDSM-spil.

Uanset om du ønsker at finpudse dine BDSM-færdigheder eller bare ønsker at opleve den utrolige atmosfære i BDSM-communityet, er Kink Convention det event, du absolut skal prioritere. Så dyk ned i denne fortryllende verden og forbered dig på en weekend, du aldrig vil glemme!

Tilmelding:

Workshops

Der vil være omkring 45 forskellige workshops afholdt af nogle fantastiske undervisere fra Danmark, såfremt det skulle blive muligt, vil der også komme 10 internationale undervisere.

De vil blive afholdt i fire spor. Så vi kan desværre ikke garantere at du kan se/høre ALLE dem du gerne vil. Så man er nok nød til at forberede sig på at udvælge hvilke workshops du helst vil opleve.

AfterParty: Slip din indre Kink løs!

Forestil dig en fest, hvor du kan omsætte dagens læringer til praksis, og hvor din fantasi er den eneste grænse. Efter en dag fyldt med inspirerende workshops, inviterer vi dig til at deltage i vores Afterparty om lørdagen. Det er her, du kan kombinere dine nye færdigheder med det, du allerede ved fungerer i dit BDSM-spil.

En BDSM-fest er mere end bare en begivenhed -det er en legeplads for de kreative og nysgerrige. Det er din chance for at se andre lege, møde nye mennesker, og måske endda prøve noget nyt selv. Med alt fra bondage kors til spanking bænke vil du have adgang til en række BDSM-møbler, der kan hjælpe dig med at udforske dine grænser. Husk at medbringe dit eget bærbare legetøj!

Når det kommer til dress code, opfordrer vi dig til at klæde dig ud og vise din unikke stil. Fra læderklæder til mørkt tøj, det handler om at udtrykke din personlighed og fejre dit BDSM-livsstil. Sorte sko eller støvler er altid et godt valg!

En energisk weekend: Søvn er overvurderet!

Ja, søvn bliver der ikke meget af på Kink Convention. Men hvem har brug for søvn, når der er så meget at lære, opleve og udforske? Vi sørger for, at der er masser af energidrikke på køl, og vores kaffemaskine vil køre i døgndrift for at holde dig vågen.

Selvfølgelig skal vi alle have lidt søvn. Der er mulighed for at medbringe en luftmadras og slå lejr for natten. Men husk, denne weekend handler om at bryde grænser og leve livet fuldt ud. Så tag dine vitaminer, spænd sikkerhedsbæltet og gør dig klar til en weekend, du aldrig vil glemme!

Hvordan ved jeg, at jeg er officielt en del af Conventet?

Når du er tjekket ind, får du et trendy armbånd med det ikoniske KC logo. Dette er dit VIP-pass til en verden af ​​BDSM! Armbåndet må IKKE tages af under conventet, da det bruges i forbindelse med betaling under conventet.

Skal jeg forhånds-registrere mig de enkelte workshops?

Nej, du behøver ikke at tilmelde dig vores workshops på forhånd. Men husk, sikkerhed kommer først! Derfor kan du ikke bare hoppe ind midt i en workshop, da introduktionen ofte indeholder vigtige sikkerhedsinstruktioner.

Husk at pakke dit åbne sind!

Kom med et åbent sind og forbered dig på at blive overrasket! Du vil møde en mangfoldighed af mennesker, høre utallige perspektiver og meninger, opleve forskelligartede relationer og se mange unikke former for leg. Større begivenheder som denne har tendens til at bringe folk ud af deres comfort zone, så vær forberedt på nogle usædvanlige handlinger.

Se det som en lærerig oplevelse – en mulighed for at udfordre dine normer og udvide din horisont. Så tag dybt fat i din nysgerrighed, og gør dig klar til en weekend fyldt med læring, leg og uforglemmelige oplevelser!

Mad og drikkevare

Det er ikke tilladt selv at medringe og og/eller drikkevare i Kink Club. Der er en velassocieret bar med drikkevare. Samt slik og chips til fornuftige priser.

Kosten under conventet er med i billetten og består af

Fredag aftensmad:

Lørdag frokost:

Lørdag aftensmad er en tillægsbillet, da maden bestilles udefra. Madbillet til lørdag aften købes her.

Søndag frokost: Con Pølse m/ brød & tilbehør

Er du på en opdagelsesrejse i BDSM-universet?

Husk at møde verden med respekt, høflighed og tolerance. Hvis du træder ind i BDSM-livsstilen for første gang, så er det vigtigt at observere og lære. Prøv at forstå dynamikken i de relationer, du ser omkring dig. Og hvis du står overfor en situation, hvor du føler dig usikker, eller måske endda begår en fejl – frygt ikke! Det bedste du kan gøre er at fortælle den anden person, at du er ny i miljøet og er lidt usikker på, hvad der sker. De vil sandsynligvis være mere end villige til at hjælpe og forklare tingene for dig. Husk, vi var alle nye engang, og vi husker, hvordan det føles.

Men mest af alt, husk at have det sjovt og nyd rejsen! Din rejse ind i BDSM’s verden skal være spændende, lærerig og frem for alt fornøjelig. Så tag et dybt åndedrag, hold dit hoved højt og træd ind i denne fascinerende nye verden med et smil på læben og en nysgerrig ånd. Velkommen til eventyret!

Leave a Comment