Lærke

Lærke

Kink Convention Underviser
I det kinky univers er jeg mest til reb, dominans og intimitet. I mit hverdagsliv er jeg let provokeret og grænsebrydende. Jeg har i mange år søgt efter hvem jeg er og jeg tror ikke jeg er nået til et færdigt resultat, heldigvis. Jeg er professionelt uddannet arkitekt men arbejder som lektor og har derfor lidt undervisningserfaring. Jeg underviser desuden i bondage i KinkClub Jeg har levet i etisk ikke monogamt forhold i omkring 11 år og er mere bevidst dykket ned i de åbne kærlighedsrelationer i de sidste 5 år ca. Jeg lever i dag polyamarøst med tre kærlighedsrelationer. Alle hvor vi leger med dominans og magtforhold i det seksuelle. Min tid i det mørke er gået fra en rolle som udelukkende submissiv til også at opdage min dominante side, der er heldigvis plads til begge. Jeg besøger gerne alle typer af swingerklubber, BDSM klubber og foreninger, både i Danmark og udlandet.

Polyamori – kærlighed til flere.

Polyamori – kærlighed til flere. I dag er det monogame forhold standarten men de alternative forhold bliver mere og mere stuerene. Jeg vil i den her workshop fortælle min personlige rejse, afklarer nogle myter og giver perspektiv på hvad det vil sige at elske.
Vi taler ikke kun om hvordan forholdsstrukturerne kan være opbygget men også om begreber som parallel-poly, køkkenbords-poly, etisk nonmonogam, metamour og hvordan man er autentisk i en verden der gerne vil have mærkater og have dig placeret i en kasse.
Igennem en række øvelser forsøger vi at blive mere bevidste:

  • Vi definerer vores kærlighedssprog. Både hvordan vi gerne vil elskes, men også hvordan vi bedst elsker og måske øver os på at elske med et sprog som vores partner modtager.
  • Vi ser på hvordan man mærker efter og sætter grænser, i vores relationer. Herunder forskellen på regler og grænser.
  • Vi vil arbejde med jalousi, hvordan man giver plads til sin partner(e) og kommunikere åben.


Igennem en bedre forståelse af os selv diskutere vi skam, vetoret og enhjørninger. Det bliver et blik indad og alt dette ses i relation til ejerskab, slaveforhold og alle de relationer vi har i BDSM.

Polyamory – love for several. Today, the monogamous relationship is the standard, but the alternative relationships are becoming more and more pure. In this workshop, I will tell my personal journey, clarify some myths and give perspective on what it means to love.
We are not only talking about how the relationship structures can be built, but also about concepts such as parallel poly, kitchen table poly, ethical nonmonogamy, metamour and how to be authentic in a world that wants labels and to have you placed in a box.
Through a series of exercises, we try to become more aware:

  • We define our love language. Both how we want to be loved, but also how we love best and perhaps practice loving with a language that our partner receives.
  • We look at how to notice and set boundaries in our relationships. Including the difference between rules and limits.
  • We will work with jealousy, how to make room for your partner(s) and communicate openly.


Through a better understanding of ourselves, we discuss shame, veto power and unicorns. It will be an inward look and all this is seen in relation to ownership, slave relationships and all the relationships we have in BDSM.
Mere om denne kildetekstDer skal angives en kildetekst for at få yderligere oplysninger om oversættelsen
Send feedback
Sidepaneler