missA

missA

Kink Convention Underviser
Til daglig er jeg kendt som et lyttende, reflekteret, smilende, udadvendt og positivt menneske. Jeg elsker de gode debatter og den åbenhed jeg møder i miljøet. Jeg er særligt optaget af de psykiske aspekter af D/s relationerne, da de afspejler den dybde og indsigt jeg altid har søgt. At jeg kan overlade den fulde kontrol og styring til Herren, og i blind tillid stole på, at Han passer på mig, at Han bærer mig og udvikler mig til at være den bedste udgave af mig selv. Det giver ro og balance, i en ellers kontrolleret og hektisk hverdag, med rigtig mange bolde i luften. Jeg nyder at formidle og tale om vores skønne univers, og arbejder da også professionelt med både undervisning, kommunikation, psykologisk indsigt og nonverbal kommunikation, så jeg glæder mig rigtig meget over, igen at få mulighed for at stå på scenen til KC-Konventet, og glæder mig til en fantastisk weekend i det sorte univers.
Subtothebone

Subtothebone

Kink Club Underviser

Subtothebone har været en del af miljøet i flere år.
Med en baggrund indenfor religion, undervisning og kampsport tager hun udgangspunkt i egne erfaringer og tager os med på en rejse gennem ritualers betydning og smertehåndtering set fra en slavindes synspunkt.

Hun vil i denne workshop snakke om smertehåndtering – give tips til, hvordan man kan udvide sin smertetærskel til Toppens og egen glæde – alt sammen krydret med egne erfaringer og jeres spørgsmål i en munter atmosfære. Er tiden til det, er der mulighed for at høre om de forskellige former for subspace.

Der gives undervejs tips og tricks til, hvordan smerte kan “fordeles”, så du kan holde længere – til din Herre/Frues fornøjelse.

Sub’ Talk

Den går i sin enkelthed ud på at nogle af vores dygtige underviser stiller op og deler ud af deres viden. Den vil være en pendant til Sadisme Talk, som foregår på samme tid, for de Dominante.
Men det er DIG der bestemmer hvad der skal snakkes om, måden du påvirker det på er, at der fra Meet and Greet til workshop start vil være en skål, hvor du kan ligge dit spørgsmål.

Eller finde opslaget i vores facebookgruppe og skrive det der.

Eller skrive det som et spørgsmål i kommentar feltet herunder.


Underviserne er Maria, MissT og subtothebone og det hele vil blive styret af den gode ***
Så der er lagt op til en spændende talk.

Leave a Comment