9 Thoughts to “Feedback fra Presenters”

 1. _V_

  Jeg har haft æren af, at undervise i singletail sammen med min Herre.
  Jeg oplever en stor nysgerrighed og respekt fra deltagerne. Alle har været gode til at lytte, prøve af og kommet med gode bemærkninger der åbner dialogen.
  Vi er altid blevet behandlet rigtig godt af KinkClub, som undervisere, og der mangler aldrig noget. Det er en stor oplevelse, så hvis der gemmer sig en lille underviser i dig, så slå endelig til!

 2. It is a great event with cool participants, superb food and great workshops!

  I have taught at the Kink Convention for 3 years, everyone was welcoming and recieved lots of inspiring questions. So at the Kink Convention you can teach but also be inspired by others.

  Do not miss this opportunity!

  Daniel,
  From Hungary

 3. Kristian

  Hey.
  Jeg har haft æren og fornøjelsen af at være med helt fra begyndelsen og jeg må bare tilstå.
  Wauw altså.

  Den kæmpe mænge erfaring og viden der er samlet under et tag hen over sådan en weekend er fantastisk.
  Den entusiasme og nysgerrighed deltagerne kommer med gir det hele så meget mening.
  Alle spørgsmålene, nysgerrigheden og lysten til at prøve og lære nye ting eller finpudse den erfaring man allerede har
  Det er noget af det vi altid har mærket og snakket om som undervisere. De danske såvel som de udenlandske og det kan bare noget helt specielt.

  Jeg har nydt hvert et sekundt i disse år, mødt så mange dejlige og fantastiske mennesker.
  Jeg håber virkelig aldrig det stopper da læringsmuligheden er så kæmpe stor her.

  WhipMaster K

 4. Daz

  Ive presented at many conventions around the world and can honestly say kink convention is the the best i have ever attended super friendly very well organised nothing is too much trouble and fantastic people

  I highly recommebd anyone thinking of presenting here to give it a go

 5. I taught at Kink Convention in 2022 for the first time and really enjoyed it. I felt very supported as a presenter. Everything I asked for was provided (thank you for the white boards!) The support staff are very friendly – definitely recommended.

  John Pendal

 6. missA

  Jeg har deltaget på undervisersiden lige siden det første Convent, og når man underviser i KinkClub, og i særdeleshed til Kink Conferencen, så mangler der aldrig noget. Det man anmoder om på forhånd, det er klar når det skal bruges, og opstår der spontane behov, klares det som regel også, uden problemer.
  Der er et godt sammenhold og stor hjælpsomhed blandt både personale og de øvrige undervisere, og det er altid super hyggeligt både før, under og efter man har holdt sit oplæg. Deltagerne er nysgerrige, læringsvillige og alle deltager jo fordi de helt oprigtigt er interesseret i det der undervises i, så der stilles også gode spørgsmål og deles refleksioner undervejs, og stemningen er altid dejlig behagelig og rummelig for forskelligheder.
  Der er velvillighed og opbakning til en stor vifte af nye tiltag, anderledes vinkler, nørde-niveauer eller kreative påfund, så længe det giver mening og passer ind i det herlige sorte miljø. Det er SÅ fedt, og inspirerende!!
  Så herfra får både KinkClub, ejer, gæster og personale den allerstørste anbefaling. Det er et fantastisk sted at undervise!

  Mvh missA

 7. I have taught at several conventions throughout Europe and found Kink convention really well organised and supportive of its presenters. I was assigned a “red shirt” who proactively sought me out the day before each class to find out what I needed and then simply sorted it all out for me, which gave me time to focus on preparing and teaching and socialising. It’s a great event at a wonderful venue with lovely people.

 8. Best convention I have ever been. (also the only one, but hey:))

  I give many, many trainings in my vanilla life. Everything was so well organised, from a trip to a castle (with dungeons) the day before to the caretakers on the days itself. ANYTHING is possible, and if it wasn’t possible before, Dan will make it possible.

  Point of feedback is the sleeping place. I don’t mind sleeping on an air mattress when I’m camping but when I am giving workshop I’d like to be well rested so that would be my only point of improvement.

  Also loved the other presenters, the sphere, the respect, the venue, the people… outstanding experience.

 9. Nova c

  Det er en rigtig god oplevelse at være underviser på Kink Convention. Der er styr på alt lige fra logistik til mad og alt, hvad man ellers måtte have brug for.
  Man bliver altid taget godt imod, både af arrangørerne og af de frivillige hjælpere. Man har “sin egen” hjælper, og der bliver sørget for, at de ting, man har brug for for at kunne lave en god workshop, står klar, når man går i gang.
  På conventet som helhed er der altid en rigtig god stemning, og man går altid derfra med ny inspitation og nye dejlige bekendtskaber indenfor BDSM miljøet.
  De varmeste anbefalinger herfra.
  Nova c

Leave a Comment