5. – 6. MAJ 2023

Ideen med et Mini Con er at lave et Con hvor der er bedre tid til fordybelse end der er til det store årlige Convent.

Til hver workshop er der sat væsentligt mere tid af sådan man kan få afprøvet tingene og få noget råd og vejledning med på vejen. En workshop vare ca 3 timer.

Indholdet er under udarbejdelse. Men under menuen til venstre kan de se hvilke emner og undervisere vi har på plads.

Som planen ser ud nu og her så kommer vi til at køre med 3 spor. Dette betyder at der er 3 workshops i gang hele tiden. Vi slutter ikke så sent på dagen, så der begge dage er mulighed for at kommer til at lege og prøve de nye lærte ting af om aftenen.
Der vil være frokost og aftensmad med i prisen. Fredag ved opstart laver vi et lille event der gør at deltagerne lærer hinanden at kende, der kunne jo være nogen der kunne have fornøjelse af at følges ad under mini con.

Der kan købes to billetter en med middag lørdag aften og en uden. Begge billetter er inkl. frokost og Play Night lørdag aften.

Hvem bør deltage i MINI CON?

ALLE lige fra begynder til avanceret til ekspert og hvor som helst midt  imellem.

Hvis du har bare en snert af nysgerrighed omkring BDSM -så BØR du deltage! -mængden af ​​information, du kommer til at modtage henover weekenden, er uvurderlig!

Er mini con dårligere end Kink Convention? Nej, MINI CON er blot færre workshops. Med mindst lige så god undervisning. Der er blot mere tid til fordybelse og øvelse, da en workshop vare 3 timer.

Uanset om du ønsker at udvikle dit BDSM game eller blot vil opleve den fantastiske BDSM boble, så er dette eventet du skal prioritere højest.

Tilmelding:

Skal jeg tilmelde mig workshopperne?

Nej, alle workshops er først til mølle. På nogle workshops vil der være noget om sikkerhed i introduktionen. Man kan derfor ikke bare falde ind undervejs. Årsagen til at der ikke er tilmelding til de forskellige workshops er, at der skal være plads til spontanitet. Ofte er det på selve dagen at man tage beslutningen. Så er det ærgerligt hvis man er låst af et valg, man lavede da man sad derhjemme.

Mad og drikkevare

Det er ikke tilladt selv at medringe og/eller drikkevare i Kink Club. Der er en velassocieret bar med drikkevare. Samt slik og chips til fornuftige priser.

Man kan vælge billet efter om man ønsker at spise med til middagen lørdag aften. Frokost lørdag og søndag er inkl. i billet, uanset hvilken af de to man har købt.

Parkering

Alt parkering skal foregå på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

Rygning

Rygning vil som altid foregå udendørs i gården, hvor der er opsat et telt til formålet.

Husk at medbringe et åbent sind.

Kom med et meget åbent sind. Du vil se mange forskellige slags mennesker, høre mange forskellige synspunkter og meninger, se mange forskellige former for relationer og forskellige former for leg. Folk har en tendens til at gå lidt yderligere end normalt ved større begivenheder, og nogle af handlingerne kan være usædvanlige.

Tag weekenden som en lærerig oplevelse.