Roissy Circle

Så løb Roissy Circle atter en gang af stablen. Roissy Circle er aftenen hvor vi i Kink Club sætter fuld fokus på d/s verdenen. Vores Grandmaster, denne aften, havde den udsøgte fornøjelse, at byde velkommen til omkring 40 personer, fordelt på 16 dominante og en dejlig masse underkastede.
Aftenen var så lækker stemningsfyldt, hvor både de deltagende og lokalerne skabte rammerne for en særdeles mindeværdig aften.

Grandmasteren er den udvalgte Dominant som guider os igennem aftenen og ridser reglerne for aftenen om inden eventet går i gang. Han er også med til at stå for sikkerheden. Men heller ikke denne gang var dette nødvendigt.

Lokalet Roissy skabte et skønt udgangspunkt for aftenens begivenheder. Hvor bla. den berygtede auktion fandt sted.

Vi synes egentlig at Kink Club er en hyggelig og et behageligt sted. Men alligevel emmede der en stemning i Chamber af forventningens glæde, blandet med lidt frygt, dårlige nerver og utryghed. Inden slavinder og slaver blev kaldt enkeltvist ind, til auktionen.

Så snart auktionen sluttede så skulle alle de vundne auktioner indløses. Så det varede ikke længe inden støn, suk og klynken spredte sig i lokalerne. Det virkede tydeligt som om, at både de Dominante som havde vundet auktionerne og slaverne/slavinderne var godt tilfredse med det.

Resten af aftenen fortsatte i den samme ånd. Hvor de submissive sad/knælede på gulvet. Dominansen fyldte rummet som et væg til væg tæppe. Slag og udskejelser flød sammen over alt.

Alle de skønne underkastede klarede sig vist tilfredsstillende, for the Wheel of Pain kom aldrig i brug.

Dominans var klar i forsædet, men der blev også brugt virkemidler såsom spanskrør, singletails, flogger, motorbunny, bondage m.m. Der var faktisk så meget aktivitet, at nogle trak ind i resten af klubben, som var åbent til almindelig Play Night.

Mættet med tusindvis af indtryk, stof til eftertanke, fornyet inspiration til de Dominante.

Tak til jer der gav af jer selv og eller jeres underkastede. Det var jer der skabte en fantastisk aften.

Leave a Comment