april, 2024

This is a repeating event

05apr19:0002:00Dark Swingers19:00 - 02:00 Pris: 125kr for ikke medlemmer, Gratis entre for medlemmer. PARKERING: PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

Pris

125kr for ikke medlemmer, Gratis entre for medlemmer.

Vis hele teksten

Events detaljer

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og opleve de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

Mange som identificere sig som BDSM’ere bruger swingerverdenen. Hvorfor ikke invitere swingerverdenen ind i BDSM klubben. Sex fylder en del for os alle. Vi har alle vores tilgang til sex og BDSM. Nogle vil gerne blande de to ting og andre adskiller dem.
Her vil vi skabe muligheden for at blande de to ting. Vi skaber nogle flere muligheder for at sexe og dyrke BDSM sådan at der er plads til alle.

Selvom aftenen kaldes Dark Swingers, så er det helt op til dig, om du blot ønsker at lege med din partner, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Man skal dermed sagt, ikke tro at man skal være “hard-core-person” for at deltage. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. Fælles for alle rum, gælder det SOM ALTID, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vi ønsker at alle der kommer i klubben har gjort noget ud af sig selv, når vi mødes, så vi sammen skaber en lækker, erotisk stemning.  Du kan vælge at komme i gummi, lak, læder, goth, kinky og/eller lækkert lounge wear eller jakkesæt, ingenting, lingeri, lang kjole, kæder eller andet, som gør aftenen til noget specielt for dig og din legekammerat.

Tidspunkt

(Fredag) 19:00 - 02:00

Adresse

Kink Club Skive

Bilstrupvej 13A

PARKERING

PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

X