november, 2022

12nov(nov 12)10:0013(nov 13)18:00MINI CON10:00 - 18:00 (13) Pris: Der kan købes to billetter en med aftensmad de to dage og en uden. Begge billetter er inkl. frokost og Play Night om aftenen. PARKERING: PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

Pris

Der kan købes to billetter en med aftensmad de to dage og en uden. Begge billetter er inkl. frokost og Play Night om aftenen.

Vis hele teksten

Events detaljer

Som noget nyt prøver vi at lave et mini Con
Ideen med et Mini Con er at lave et Con hvor der er bedre tid til fordybelse end der er til det store årlige Convent.

Til hver workshop er der sat væsentligt mere tid af sådan man kan få afprøvet tingene og få noget råd og vejledning med på vejen.

Indholdet er under udarbejdelse.

Som planen ser ud nu og her så kommer vi til at køre med 3 spor. Dette betyder at der er 3 workshops i gang hele tiden. Vi slutter ikke så sent på dagen, så der begge dage er mulighed for at kommer til at lege og prøve de nye lærte ting af om aftenen.
Der vil være frokost og aftensmad med i prisen. Fredag ved opstart laver vi et lille event der gør at deltagerne lærer hinanden at kende, der kunne jo være nogen der kunne have fornøjelse af at følges ad under mini con.

Der kan købes to billetter en med aftensmad de to dage og en uden. Begge billetter er inkl. frokost og Play Night om aftenen.

Læs mere her.

 

Køb billet

Tidspunkt

12 (Lørdag) 10:00 - 13 (Søndag) 18:00

Adresse

Kink Club Skive

Bilstrupvej 13A

PARKERING

PARKERING på Jægervej 12, ved Faglighedens hus.

X