Kink Convention 2023: En Vanvittig Vild Weekend med Kinks

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvad der sker, når folk fra forskellige hjørner af verden samles for at diskutere alt fra dominans til DDlg, så lad mig tage dig med på en saftig rejse gennem Kink Convention 2023! Ja, du læste rigtigt – det er ligesom en almindelig konvention, men med en ekstra twist og i år med et særligt stort strejf af dominans. Her er et kig på, hvordan denne begivenhed udfoldede sig, der fik selv de mest eventyrlystne øjenbryn til at hæve sig.

Dominans og Submission: The Heart of Kink Convention 2023

Med over 150 ivrige deltagere fra ind- og udland, var dette Kink Convention så tætpakket med saftige diskussioner og lærerige øjeblikke, at det næsten fik dominansens magi til at blegne. Fra de blide begyndere til de mere erfarne entusiaster samledes vi for at udforske et væld af workshops og foredrag, der dækkede alle aspekter af BDSM. Og ja, du gættede rigtigt – det var som at dykke ned i et smørhul af skamløs viden!

Dominans og Submission: Årets Hotte Emne

Der var ét emne, der virkelig havde os alle i et erotisk hammerslag i år – dominans og submission. D/s-dynamikken var så fremtrædende, at Fifty Shades of Grey ville ligne en uskyldig godnathistorie. Med workshops fra “Nejekursus” med missA til “Dominans for viderekomne” med DR Frank. Blev alle afkroge af D/s dynamikken afdækket.

When the Sun Sets: Let the Kink Begin

Nu ved vi, at workshops og foredrag er interessante og alt det der, men lad os indrømme det – det er om natten, at det virkelige eventyr begynder. Lørdag aften sparkede vi dørene åbne til den store “play party”, hvor klubben blev forvandlet til en begivenhed, fuld af pirrende aktiviteter i ALLE afkroge af BDSM klubben. Fra dunkle hjørner med bløde reb til mere farverige områder med glitrende latex, så var der noget for enhver smag.

Deltagerne kastede sig ind i legen med entusiasme, som om de var børn i en sexet, kinkfyldt slikbutik. Man kunne høre latter, stønnen og spændte suk overalt. Whats not to like.

Laughter and Leather: John Pendal’s Unforgettable Comedy Show

Som prikken over i’et fik vi fornøjelsen af et komedieshow af John Pendal, der delte sine oplevelser som International Mr Leather med en energi og humor, der fik os til at rulle rundt på gulvet. Fra uventede mishaps til pinlige øjeblikke, hans rejse var som en roman med en uventet drejning på hver side.

Som en lille spoiler, så kan vi fortælle at han vist kommer til Kink Convention igen. Det sidste år har ALLE hans show været i Danmark. Ja vi kan faktisk indsnævre det til Kink Club Skive og vi er STOLTE af det!

Early Birds Fanger Kinks: Billetter til Kink Convention 2024

Hvis du sidder der og tænker, “Wow, dette lyder som noget for mig,” så lad mig afsløre en hemmelighed. Der er få Early Bird billetter til salg til næste års Kink Convention 2024 allerede. Ja, du kan allerede begynde at planlægge dine lækre outfits og dit nysgerrige sind til endnu en eksplosiv begivenhed, der uden tvivl vil efterlade dig ivrig efter mere.

Så hvad venter du på? Slip din indre nysgerrighed løs og lad dine kinks flagre frit – Kink Convention 2024 venter på dig!

Nu er bolden (eller måske kæderne?) i din dominerende hånd. Fortæl os om dine tanker om Kink Convention 2023 og hvilke kinks, du er klar til at udforske næste år. Nedskriv dine fantasier i kommentarfeltet nedenfor – vi lover at holde det saftigt og sikkert igen til næste år!

Leave a Comment