Mini Con 10-11/2 2024

Jeg husker da jeg selv startede med at lege med BDSM og ikke mindst det at komme i klub. At jeg blev inspireret af at se de andre lege eller tale om emner, som jeg rigtig gerne ville kaste mig ud i. Men jeg havde svært ved at finde info om det. Og det var ikke alle dem, man talte med, der havde den store lyst til at dele info.

Netop derfor laver vi i KC workshops inden for alt muligt. Hvor vi prøver at gøre det så nemt for folk at komme i gang med lige det de synes er fedt. Vi tilbyder også noget som kun er for bunde.

Denne weekend har kun fokus på det at være ny, og at lære lige det DU ønsker, det vil sige at vi ikke laver en stor forkromet plan for hvad workshopsene skal indeholde vi har nogle temaer men indholdet er op til dig. Vi tager udgangspunkt i de deltagere der møder op og det de gerne vil lære. Det stiller store krav til os, som undervisere, og det betyder at vi har været ude og finde nogle af de dygtigste vi har kunne få fat i, som har en meget bred viden og erfaring.
Sådan, at der er så lidt forberedelse som muligt, samt at det udstyr der skal bruges er tilstede.

Denne weekend vil man kunne hente noget der minder om 3 års erfaring, på bare to dage, så hvad er der at betænke sig på?

Du kan købe billetten her.https://kinkclub.dk/billetter/

Leave a Comment